| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
ilginc bir hikaye...
ho$.....güne$li bir sonahar günüydü....
istanbul da dolmabahce sarayini ziyaret etmi$dim.... ciki$da.... meydandaki kücük yemek büfesine oturup .....kendime güzel bir yemek söylemi$dim........ ben yemegimi yerken arkamda beni gözetliyen, ya$li degnekle yürüyen amcayi hic farketmemi$im. Ta ki büfede cali$an gencin ..."buyur amca, birini mi aradin, karnin agacmi, buyur misafirim ol" diyene kadar. Ya$li amca utancindan hemen ordan devam yürümek istedi, ama cali$an genc müsade etmeyip amcayi elinden tuttugu gibi bi masaya oturtudu ve masayi donatti. Bu olaya tanik olan ben ise... amcayi farketmeye$imden dolayi büyük üzünütü duymu$dum. Hemen garsonun yanina gidip, "bu amcanin tüm yemeklerini ben ödiyecem" dedim. Fakat garson kabul etmeyip, "amca benim tanri misafirim, olmaz" dedi. Bende ona : "ama bende yaptigin sevaba ortak olmak istiyorum" dedim ve "gel $u hesabi o zaman payla$ip ikimizde hayir bi i$e vesile olmu$ olalim" dedim. Bunun kar$isinda garsonda gülerek "tamam" dedi. bizi gözetleyen ak sakali amca ise olaylarin kar$isinda gözya$larini tutamadi. bu ho$ animi sizinle payla$mak istedim. "İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı" |