| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
karriere als vaybee moderator
da waybee auf der suche nach der kompetenz-in-person ist schlage ich allen karrieremenschen hier vor sich für den posten zu bewerben...
forumu temiz tutmaya calisan tüm cümle alem davetlidir... aranan özellikler: universite mezunu günde 18 saat haftada 7 gün calisabilecek prezenteybil (ist das richtig gerschrieben so?) iq su en az 155 vaybeeye hicbrishekilde baschka communitylele ihanet etmeyecek askerlik ve depreson sorunu olmayan her konuya en az maydonoz olabilen zaman zaman sert zaman zaman yumuschak (hayir efendim schizofren degil) elemanlar alinacaktir... girisch testini arkadaschimiz FOS hazirlayacaktir... |
|
|||
|
|||
Hayirdir
bugün Forumlarda bol bol gülüyorum .. Aman bozmayin sakin devam .. güldürmek de sevabdir kesin ;-) |
|
|||
|
|||
Giris sinavi 45679/09 Türkce - o9ftc.knck.onlntst
Basvurusunu yaptiginiz Forum hakkinda bildiklerinizi sinamamiz icin simdi lütfen asagidaki <cok secmeli>
sorulari cevaplayiniz. Süreniz 15 Dk. (Lütfen sinav sirasinda sigara icmeyiniz.) Forumun kullanici sayisini tahmin ediniz a)456.000 b)2.000 c)70 ila 8o manyaktan fazla takilan yoktur Forumu kullanan sadik erkek orani sizce kactir a)99% b)98% c)97% Forumda gezinenlerin yüzde kaci bakiredir a)Birkaci b)Hepsi c)Ise alinirsam, bu konuda calischmalarim olacaktir Forumda en cok futboldan anlayan kullanici kimdir? a)Ballibeste b)Kalpsiiz c)Redbutton Forumun en Galatasayli kullanicisi kimdir? a)Gelbrot b)Babaeskili c)Motzki Forumda en fazla nick sahibi oldugu tahmin edilen kisi kimdir? a)Lily1 b)Unixxx c)XyalarimX Forumdan gittigi söylenen hangi User, yine aramizda dolasiyor sanilmaktadir? a)Görenbilir b)DieBeste c)Albirt „Holgerin forumdan gittigi gün intihar ederim“ diyen kullanici kimdir? a)Dudu33 b)OselmaO c)FettyReloaded d) fos Forumdaki tüm Kadinlarin IQ su, sizce Sütyen kaliplarina göre kacta kac oranindadir? a)Cok ayip cevaplayamam b)70/30 c)IQ ne demek? Forumda kullandigi Türkcesini anlamakta güclük cekeceginizden emin oldugunuz kisi kimdir? a)Motzki b)Dirtdog c)Türkceyi kullandirtmam! Daima korurum Yillardir Üniversiteyi bitiremeyen hangi userimizdir? a)Fairylady b)Gelinciko2 c)Killingzoe >Limitsiz muhabbete varim< diyen userlarin % kaci erkektir a) hepsi b) hepsinden daha cok c) o muhabbeti ben de severim Kimsenin okumadigi garip garip hikayeleri yazan emekli kullanici kimdir? a)Albirt b)Fos c)Ne hikayesi?Görmedim 'Bu alemde en iyi tavlaci benim, ayiraca da cok centilmenim!' diyen kimdir? a)Capco b)Coparcoybana c)Capca _Kanacken_Dünyasini en iyi taniyan, gercekleri yüzümüze vuran hangi kullanicidir? a)HolgerFach b)Bay Holger c)Holger abi Bu alemdeki en zeki userimiz kimdir? a)Rhizome b)Arsena c)Damia d)Hepsi Kadin-Erkek iliskilerini ele alan threadleri manti acar gibi hangi userimiz acmaktadir? a)Imaginaere b)Moneypulation c)Naschkatze Foruma hep Alman kalan kullanici kimdir? a)Atroi b)Grandcolor c)Hepsi Almanlasmis bunlarin yaw.. Forumda Nirvanaya ulasmak icin kime basvururdunuz? a)Reevolution b)Serhat1970 c)Seyahat linkini tiklardim Forumdaki sevimli nick ödülü kime verilebilinir? a) Tilki b) eda c) Nadirkacan --------------------Cevaplar- 500 Hitten sonra aciklanacaktir------------------------ |
|
|||
|
|||
:-)))))))))))))))
|
|
|||
|
|||
cevap veriyorum:
1c,2c,.........99c bildim mi |
|
|||
|
|||
Grandios!
joker hakkimi kullanmak istiyorum
|
|
||||
|
||||
Zitat:
evet sayin seyirciler...kimsenin yardimina ihtiyacim olmadi, kopya cekmedim, ve ilk okuldan sonra ilk defa bir sinava katildim. Gördügünüz gibi bundan iyi cevaplanamaz bunlar, karsi cikan varsa karsima ciksin, onu ikna etmesini bilirim. saygilarimla yakinda basinizda moderasyonculuk yapma umudu ile Nadir Kacan Geändert von NadirKacan (29.09.2009 um 23:43 Uhr). |
|
||||
|
||||
Neler oluyor hayatta ,birde şu rüya gerçek olsa olsa
|
|
|||
|
|||
@nadiir
bosanma davasi acarim haa sen burda 18 saat pc basinda olursan bana ne kadar vaktin kalacak hmmm?? |
|
||||
|
||||
sen merak etme NNNDudu....benim adamlarim var. 18 saat sadece acemilere gereken zaman, ben 18 dakikada hal ederim günlük isleri..sonra birlikte corba yeriz.
|