| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
so ihr lieben
"ben seni icimden atardim atmasina ama icimden öte dis bulamadim"
wer ist so lieb und übersetzt das auf doyc? |
|
|||
|
|||
Zitat:
vielen vielen dank pipa madem iyi türkce ve almanca biliyosun o zaman bi zahmet türkce aciklamasini da yapar misin? ich verstehe es irgendwie ned? ne demek; ben seni icimden atardim atmasina ama bilmem ne? |
|
|||
|
|||
willste was trinken? ich gib aus... bendensin
|
|
|||
|
|||
Zitat:
yine böyle sarhos oldugum günlerden birinde basladim yazmaya yaz yaz yaz nereye kadar kalem yorulmuyor gönül usanmiyor en sonunda dedim ki; ben seni icimden atardim atmasina ama icimden öte dis bulamadim hah iste o günden beri düsünüp duruyodum ben ne demek istemisim diye simdi de dedim ki; ben kendimi anlamiyorum ama belki beni anlayan biri cikar, bi sorayim hele... sordum sen geldin, anladin, anlattin hayirdir insallah... kendi söyledigini anlamayan ben ve anlayan bir yabanci; sen! hayirdir insallah hayirdir insalllllaaaah |
|
|||
|
|||
tamam senden konsomatrix olmaz, anlasildi
|
|
|||
|
|||
pas verdin, topu patlatti..
|
|
|||
|
|||
ich hätte dich aus meinem herzen verbannt, aber ein platz ausserhalb meines herzens habe ich für dich nicht gefunden.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Zitat:
HH icip icip duygusal ve anlami derin yazilar yazsaydi iyidide... icip icip sapitmaya basladigi an olmadi iste... Geändert von gelincik02 (24.06.2009 um 21:43 Uhr). |
|
||||
|
||||
ne ictigine baggli.
serefe HH... |