| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Türk formati ile asla basarili olamayacak Programlar
-Frauentausch: daha Kastingde is biter, kan dökülür!
"vay gawat, sen mi bizim hanima is buyuracan?" "gawat sensin!,,avradinda da bir meymenet olsa bari..gemi gibi.." Bu böyle sürer, 3 Dk. sonra ambülans gelir. -Toto & Harry Polizeistreife (bizde, Turgut ve Harun) Trafik kontrol, kagitlar lütfen.. "büyrün" Bunun pulu mulu eskik !.. ((kamerayi gapating la..rüsveti veremiyo vatandas..olm gapat didik..väyy) -Tiere suchen ein Zuhause Evet sayin seyiricler bu gördügünüz köpek 7 yasinda, günde 4,5 kilo et yer.. aa hatta biri var! buyurun "Alioöw bänim adim Seyran, Istanbuldan ariyürüm..bizim ufak oglana da bir kalacak yer seyettirebilingiz mi?" -Bauer sucht Frau "Benim adim Seyhmus 42 yasindayim:Bekarim: At, esek, keci, tavuk ne varsa ayrimcilik yapmam hepsini s.everim eki kiki ekikiki ..benim olarsan..seni de severin.Samanlikta yiring hazir. Tez ara emi.." - varsa yazinz ltf. |
|
|||
|
|||
*die auswanderer*
hamza ile tahsin kacak yollardan hollanda üzeri almanyaya kacacaklardir...show-tv ile dakka dakka izleyecegiz... nach 4 wochen landet hamza bei chinesischen sklaventreibern in italien und tahsin hat einen job in der red-light district von amsterdam als transeksüel tuelay... *gsg9 die spezialeinheit* komando *gödügünüz gibi 3 haftadan beri teyrorristin peschindayik...ahanda az galmischtir ... iran hüdüdünü gecemeyecekler..bumba atacagik...* arkadan ilahi faschistoid müzik ve ses *her türk asker dogar..ya millet ya sakarya...türkiye icin öl, zengiler cocuklarini amerikada okutsun, tayyibin ogluda gitmedi askere..sen git askerede öl böyle bi dingo memlekete...* böyle gider |