| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Önceki Chat Agentlerin Nicki
Merhaba,
önceki Chat Agentlerin Nickini bi alarbilirmiyim sizden? TSK Geändert von Mysta (27.03.2012 um 17:48 Uhr). |
|
||||
|
||||
lan mysta hastamisin sen? lan ortaya yazmadim halde niye durduky ere atdin sen simdi beni? kafayimi yedin kocum sen agentligimi deniyorsun ne yapiyorsun. lan size laf bulamiyorum ya. yaziklar olsun bu görevi size verenlere.
|
|
||||
|
||||
napican eski agentlerin nickini?
|
|
|||
|
|||
Bir kac user ben eski Agentim dedi onu merak ettigim icin sordum.
Geändert von Mysta (28.03.2012 um 00:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
Bilader, sen bu isin dozunu kaciriyon.. Kimlik Numarasi ile ikametgah örnegi de göndersin eski agentler sana? Milli Istihbarat Teskilati'na müstesar mi oldun chate agent mi? Oldu olacak Bundesnetzagentur'a basvur hepimizin telefon numaralarini iste.. |
|
|||
|
|||
Gelip sonra ben zaten eski Agentim havalari sökmüyor !
|
|
||||
|
||||
:))
olum yeni agent HAVAN bilem sökmüyor !!! o vidaya dübel koymuslar
zor sökersin hahahaha |
|
||||
|
||||
Eski Chat Agentlerin Nicki
Sen agentlik makamin ile kime hava atma ugruna chatte ki her Allah'in kulunu hakli haksiz atip odayi bosaltiyorsun? Bir de cevap ver Mehmet..
|
|
|||
|
|||
bide adam oldundami konusoyormusun küfür baz, adamsan buradada anama bacima sülaleme ve hepsinede küfür salla !
|
|
||||
|
||||
Eski Chat Agentlerin Nicki
sen mi adamligi ögretecen la bana kel? onunla bununla yemek yedim atarim asarim keserim diye makat atan sen misin ben miyim? etsem ne olacak lan? bu nicki de silin..yada al sen kullan, su an ki mevkinden daha büyük saygi göreceginden emin olabilirsin..iki kelimeyi bi araya getirip konusamiyosun (siehe vaybee tv) bana burda ahkam kesiyosun..
|