| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||||
|
||||||
Baron LEVANTINhausen
Zitat:
Dili olan konusuyor. Ben gitmis ve görmüs biri olarak dediklerinin tamamen yalan oldugunu söylüyorum. Senin gibi CHP propagandasina uygun parolalar saymiyorum Zitat:
Ahmet Çalık henüz 47 yaşında ve 26 yıldır iş hayatında olan Çalık 2.5 milyar dolarlık holdingi yönetiyor. 1981 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ın ilk adımını attığı Çalık Holding, enerji, telekomünikasyon, finans, tekstil, inşaat, ticaret sektörlerinde aktif durumda. 47 yaşındaki işadamı Ahmet Çalık, Türkmenistan'ın bağımsızlığını kazanmasından bu yana ülkeye en büyük yatırımı yapan işadamlarından biri olarak tanınıyor. Türk şirketlerinin Türkmenistan'a yaptığı yaklaşık 5 milyar dolarlık yatırımın 1 milyar doları aşkın kısmını Ahmet Çalık tek başına gerçekleştirdi. Zitat:
Ihaleye sizde katilin!!! Remzi Gür'den fazla para verin ve o mallar sizin olsun!!!!! Ihaleye cikmis mallara kim en fazla para verirse o sahibi olur!!!! CHPli bir is adami daha fazla para versin!!!! Ama CHPli is adami baska islerle mesgul ise sonra gelip buralarda aglamayin levantin!!!!! Zitat:
Zitat:
Bak kocum Basbakan bunu KeMal'e demisti bir kere. O hesablari kanitla!!! Kanitlamazsan serefsizsin!!!! Ne oldu??? KeMal bir daha o konuya girmedi. Senin gibi bilgisizler hala bu laflari tekrarliyor!!!!! Senin söylediklerinin bir kelimesi bile dogru degil!!!! Zitat:
YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANIYOR!!!! SENDE GENEL BASKANIN GIBI OMURGASIZLIGA ALISIP U-DÖNÜSLERI YAPIYORSUN!!!! ps. bu cocugun akli karismis. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Fark bu!!! Biz kaynak gösteriyoruz siz gösteremiyorsunuz!!! |
|
||||
|
||||
ucan kuslarin Levantini
Zitat:
Atatürk meselesinde aglayarak kaynak göster dedin. bende sana kaynaklarimin listesini verdim ve bunlari oku dedim!!!! Ben bir iddiada bulunuyorsam kaynaginida gösterebilirim!!!! U-dönüsü yapip durma kaynak göster: "Gösteremeyen serefsizdir" |
|
||||
|
||||
Zitat:
Öyle bir ihale yok diyorum!!!! Varsa bir belgen acikla bizde ögrenelim!!!! Simdiye kadar bir kaynak gösterdin kocum!!! O kaynakta "DERİN UÇAN KUŞ" da lachen ja die hühner |
|
||||
|
||||
Zitat:
meinst du den hier??? 1 - http://www.milliyetciler.de/haberoku...ne-diye-sovdu- oder den??? 2 - http://www.mevzuvatan.com/haber/4501...ek-nedeni.html oder den??? 3 - http://www.hurriyetport.com/politika...k-nelere-sahip oder doch diesen??? 4 - http://www.bigazete.com.tr/gercekten...akale,216.html diese nicht ernst zu nehmenden "texte" und verfasser sind lächerlich 1 - der verfasser heisst Alparslan!!! Leider hat dieser typ keinen nachnamen 2 - die quelle vomo 2ten link ist: DERİN UÇAN KUŞ :-)))))))))) 3 - hurriyetport hat nichts mit der hurriyet zutun. die quelle von diesem text ist ein ominöser hurriyet turnali 4 - bi olanlarin gazetesi Levent GÜRSESin yazdigi yalan haberi niye baska yerde göremiyoruz? Ich erwarte keine amtlichen dokumente, aber auf texte von einem "ucan kus" oder einem "alparslan ohne nachname" kann ich verzichten. mit sowas machst du dich nur noch lächerlicher!!!! also her mit seriösen quellen es gilt immer noch: "Kanitlayamayan serefsizdir" ps.: die trennung von "seriös" und "unseriös" "seriös" heißt "ernst zu nehmen", jemand bemüht sich wirklich ernsthaft, richtige Informationen mitzuteilen. seriösität bedeutet vor allem glaubwürdigkeit, zuverlässigkeit, hohes Ausmaß von Objektivität und Unparteilichkeit in Bezug auf Tatsachen. Die Informationen sind grundsätzlich überprüft. Gerüchte und Spekulationen kommen nicht vor oder werden ausdrücklich als solche bezeichnet. was man als seriöse tr-tageszeitungen akzeptiert: AKSAM FANATIK FOTOMAC HÜRRIYET MILLIYET ORTADOGU POSTA SABAH RADIKAL TAKVIM TARAF VATAN YENISAFAK ZAMAN |
|
||||
|
||||
Hallo Hazal, ich arbeite und verdiene gut aber das ist doch off-topic |
|
||||
|
||||
Da haben sich 2 chp sympathisanten gefunden
die türkei ändert sich und nichts kann es ändern!!!! eure einstellung und eure wertvorstellungen sind nicht mehr up2date artik atatürkcüyüm diyene gerikafalilikla sucluyorlar..... hadi size iyi atatürkcülük dilerim |
|
||||
|
||||
Lan diye babana hitap edebilirsin kocum
Zitat:
Görmekte istemiyorsunuz. atatürkcülerin devri bitti!!!! sen okumaktan bahsetmeden benim sana tavsiye ettigim kitaplari oku kocum. sonra gel yine atatürkcülügüne devam et |
|
||||
|
||||
Zitat:
ich würd doch eher sagen lenk du nicht vom thema ab!!! atatürkü savunmak icin her delige parmak atiyorsun!!! ama onun savunulacak bir yani yok. sizin gerici atatürkcülügünüz bitti. ama yinede avrupada 20 yil daha atatürkcülügüne devam edebilirsin fakir avrupanin fakir atatürkcüleri..... |
|
||||
|
||||
Levantiner du Schwanzlutscher benutze deinen alten Nick.
|