| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
CHPnin yalani tutmayinca susup eve kacti.
KK'NIN SON BEYANATI. SEÇİM GARANTİ İKİNCİ TURA KALIYORMUŞ,AMA EKMEL İLK TURDADA SEÇİLEBİLİRMİŞ.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26950973.asp her secim öncesi bu yalanlara alistik artik. ama bu chp secmeni hic kendisini sorgulamaz mi? kendi partisine ceki düzen vermez mi? arkadaslar yalancidan basbakanda olmaz cumhurbaskanida olmaz. chp böyle yaptikca hicbir zaman iktidar olamayacaktir |
|
|||
|
|||
Zaten CHP cok yanlis kisiyi önerdi.
O kadar vekiller varken bu mu yani! Ayni hamam ayni tas. Yillardan beri. AKP makarna dagitti, bedava otübüs mitinglerine gitti, oylarda oynama var. CHP yine diyecek AKPin entrikalari, oylar yakildi, bilmem nerde bulundu. Felan filan.. Demirtas dagdan inmis, aday olmus. Bundan ibaret. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ben sahsen bazi partilerde iyi vekillerin oldugunu düsünüyorum, güzel önerge sunanlar var. Ama malesef onlara sans verilmiyor, ön planda degiller. Önerge sunuyorlar, karsi tarafdan karsilik yok. Misal..hükümet ''Ne mutlu türküm diyene'' kaldirilmali önergelerine sanki daha cok önem veriyorlar!! |
|
|||
|
|||
Zaten CHP su an ic catismasi yasiyo!
Bazilarindan temizlenseler iyi olacak.. |
|
||||
|
||||
Zitat:
simdi hepimiz chpnin ic yüzünün ne kadar kirli oldugunu ögreniyoruz. diktatörlükle yönetilen bir partiden türkiyeye hayir gelmez. |
|
|||
|
|||
Eski bir mankenim... Resmime bakin...
Ana var, ana var... Kimi ana benim gibi yigit dogurur.. Kimi ana da it dogrurur ve tas dogursaydim diye aglar durur |
|
||||
|
||||
ne yazdiginin farkin damisin ?
|
|
||||
|
||||
evet farkindayim cünkü at gözlügüyle dolasmiyorum.
muharrem ince ve emine ülker tarhan yalan söylemediyse chp diktatörlükle yönetilen irkci bir parti. |
|
||||
|
||||
CHPde tasfiyeler baslayacak.
kilicdaroglu bundan sonra aykiri ses olmayacak. herkes benim dedigimi söyleyecek. tek ses cikacak emrini verdi!!!! |
|
||||
|
||||
Zitat:
herkes bu pisliklerin kimin yaptigini ögrensin. arkadaslar iste bu tipsiz herif fake nicklerle gelip bu tür serefsizligi yapiyor. gördügünüz yerde yüzüne tükürmek serbesttir. |