| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
"Sarkiya sarkiyla cevap verme oyunu" in Errinnerungen an Gelincik02
so basliyorum; ben sizin babanizim ben ne dersem o olur önce yemek yiycem ve discoya gidicem orda hop hop yapicam hop hop hop orda zip zip yapicam zip zip zip Barbaros Hayrettin |
|
|||
|
|||
Su olsam, ateş olsam
Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Susulsam kusur olsam Ağızdaki küfür olsam Doğuştan esir olsam Yine de oynar mısın benimle Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Benimle oynar mısın Bülent Ortacgil |
|
|||
|
|||
Hey bu oyun süpeer, tesekkürler
Cevap veriyorum Daha ben büyümedim oynayamam seninle daha ben büyümedim oynayamam seninle |
|
|||
|
|||
Bir kus oldun gökyüzünde ucamadin sen
Nehir oldun irmak oldun tasamadin sen Cocuk oldun sokaklarda kosamadin sen Dogdunda büyüdün ama yasamadin sen.. |
|
|||
|
|||
Kücügüm daha cok kücügüm
bu yüzden bütün hatalarim övünmem bu yüzden bu yüzden kendimi özel,önemli zannetmem Kücügüm daha cok kücügüm bu yüzden bütün sacmalamam yenilmem bu yüzden bu yüzden kendime hala güvensizligim Ne kadar az yol almisim ne kadar az yolun basindaymisim meger elimde yalandan kocaman rengarenk gecici oyuncuk zaferler kücügüm daha cok kücügüm bu yüzden bütün korkularim gururum bu yüzden bu yüzden cocuk gibi korunmasizligim kücügüm daha cok kücügüm bu yüzden sonsuz endisem savunmam bu yüzden bu yüzden kücük bir iz birakmak icin didinmem Ne kadar az yol almisim ne kadar az yolun basindaymisim meger elimde yalandan kocaman rengarenk gecici oyuncuk zaferler |
|
|||
|
|||
Munzur Dagi senin karin erimez
Karin erir ama suyun yürümez Bizde derler babasizlar büyümez Büyüdümde gurbet eller dolastim... |
|
|||
|
|||
Naptin GB ya Bu sarkida hic uymadi bence
|
|
|||
|
|||
Niye uymamis gelincik? Cocuklar hic büyümezler mi? Biraz zaman tünelinden geciyirim de büyütüyüm demistim dogrusu
|
|
|||
|
|||
O kadar cabuk büyümek istemedim ben ich hatte noch andere lieder in meinem Repertoire
-Ne olur bak bana biraz cocukmuyum degilmiyim... -sen kücücük,güzel bebek - öyle olsa sevmeyi bilirmiyim? - Olmaz kücücüksün, yüregin genc umut dolu.. özlem bu olurya, buluruz belki mutlulugu. Deliler gibi seviyorum bak (Gecer bunlar) Sana söz ömür boyu sürecek (hayal bunlar) Ne hayal, ne düs ne de yalan yok bizim bizim bizim gelecek Ne olur bir an unutup kalsak ne olur bir an rüyaya dalsak ne olur gercek olsa masallar yada biz masal olsak |
|
|||
|
|||
Zitat:
Aklima kücük Ceylan geldi simdi hani bir sarkisi var ya, cocukca yasayip ölseeeheem büyük istemiyoorruuuhummm |