| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
hilfe
merhaba! Bana yardımcı olabilir? Ben istanbul bir köpek var, bir rotteiler-kangal karışımıdır. Ben sooooo istanbul'da ona ne olduğunu bilmek isterdim! Ben kez bildiklerimi kısaca size tarif: o bir ev atıldı hangi defalarca ahşap çıtalar her zaman bu haus.er ihtiyaçları hakkında gün için öneriler almak istedim nieder.aber ile wollte.leute dövdüler işaret etti. sonra o evin izlemek olabilir hangi bir römork altında sürünerek, görünüşe göre o kimse için bekleyen kim vermedi bilinir ve bana bildirilmiştir ki (herhangi bir nedenle). Bir Turkin tüm gözlemledi. o bile römork dışarı tek başına köpek kandırmaya çalıştı, ama yapmadı. o zaman bir hayvan koruma örgütü insanları kabul etti ve dışarı bir kement ile römork altında onu çekti .. Bu köpek birisi sevdim gerekir, o çok iyi kalpli ve çok cesur bir adam. O çocuklar seviyor. nasıl ona bir resim gönderebilirsiniz.
|
|
||||
|
||||
Google Übersetzer? :-)
Versuch es mal auf Deutsch, vielleicht ist das einfacher für uns zu verstehen als das Geschreibsel hier.. |
|
|||
|
|||
Wie Bitte???
lafebesi...das würde ich auch so sehen ich hab nur verstanden das es sich um einen hund in istanbul handelt )
|
|
||||
|
||||
Hut ab :-) Ich glaube du gehörst dann zu den einigen wenigen hier :-)
|