| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
koskoca forumda siir yazacak yer yok
la hersey var siir yazasim geldi yazacak yer bulamadim. bi el atin.
siirimi de buraya patlatiyorum, sonra adminler acinca tasisinlar: kirik kadehimden iciyorum sarabimi, dilimi dogruyor kiriklari. gözlerinin hayaline siliyorum kanimi, düsünmüyorum artik karisikliklari. gögüslerini acmis bir kahpe hayat, bütün kederi dertlere dayat. ey tanri beni bir daha yarat, kirik kadehime de bir buz at. alllahsiztosba 03:38 --- 28.11.2010 |
|
|||
|
|||
Darlandim bu aksam yine kendimce,
Kerpicten ördüm penceremi kapimi delice. Muamma ismi cözülemeyen bir bilmece, Bütün hatunlar saniyor kendini birer ece. Kizamiyorum sana artik neden kapattin delikleri diye, Verseydin onlara namus diye ilikleri hediye. Sesin solugun da cikmiyor küstün mü yine bu deliye? Artik ac kulagini da gel kelimelerimi dinlemeye! Serefe! Alllahsiztosba 28.11.2010 22:48 |
|
||||
|
||||
Zitat:
Konuyu yanlış kategoriye açmışsın Alllahsiztosba, buraya yazılıyor şiirler genelde > ( Liebe, Flirt & Partnerschaft ) Ayrıca paylaşım için teşekkürler. |
|
|||
|
|||
of ulan of
of ulan of batsin bu dünya )
|
|
|||
|
|||
:-)) Siire bak cay demle... Sesli okusa acaba nasil okurdu? :-D
|
|
||||
|
||||
Kükreyisin gece girer düsüme, bende cok güclüyüm bakma yasima...
Gördügünün yarinsa ve duydugunun hic birisine inanma. Vallahi yalan degil artik Türkiye'de otantik (authentisch) bir Türk oldum. Öglenleri kizlarla cay simit molasi yapiyoruz. "Büyük adamsin abi" "Helal olsun abi" falan filani da dilimize doladik. Yapma ya abi, aman be abi. Eh abi olacak o kadar, sen neymissin be abi Bu Millet Atatürk'ün degilde Aziz Nesin'nin profiline daha cok uyuyor abi
Almanya'da hic cay icmezdim ama burda bir demlik Rize cayini tek basima götürüyorum.. Simdi cayimi yudumlarken bir bir siir ekleyisim geldi... Sol kolum yaralı kürek tutmuyor Oy benim denizim oy Karadeniz Içim kan ağlıyor gücüm yetmiyor Vay benim denizim, vay Karadeniz Kükreyişin gece girer düşüme Ben de çok güçlüyüm bakma yaşıma Bundan geri hiddetimi başıma Koy benim denizim, koy Karadeniz Mihnetiyim bilmem nasıl eylerim Yas bağladı bağlarım, köylerim Ölene dek bu türküyü söylerim Duy benim denizim duy Karadeniz Geändert von Der_Levantiner (19.10.2011 um 22:21 Uhr). |
|
|||
|
|||
?? Net schlecht...
Temelli mi gittin ki? Hii bu forumda siir yazma bölümü yok mu.Oraya alsaydik sizi. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Bizde sizi buraya alsak. Zaten herkesin asil hedefi geri dönmek degil mi? Deniz üstü yelkenden heyy canim rinanay rinrinay Ecel gelmis ezelden hey canim hey Benimde su dünyaya gelisim hey canim rinanay rinarinay Memleket sevdasindan hey caaannnnimm heheee :-D Geändert von Der_Levantiner (27.10.2011 um 19:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
E o zaman umarim gidebilirsin.
Zitat:
herkesin degil. Son siir berbatti^^ :-) |
|
||||
|
||||
Bu davet bizim
Zitat:
Sevmek demek kavga demek bilirim Türkü türkü, siir siir söylerim Senden uzak yasamayi neylerim ayri ayri, Neylerim uzak uzak neylerim? Dâvet Dörtnala gelip Uzak Asyadan Akdenize bir kisrak basi gibi uzanan bu memleket, bizim. Bilekler kan içinde, disler kenetli, ayaklar çiplak ve ipek bir haliya benziyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. Kapansin el kapilari, bir daha açilmasin, yok edin insanin insana kullugunu! Bu davet bizim. Yasamak! Bir agaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardesçesine, bu hasret bizim! Ya buna dersin? Bir adamiz Alamanya beyleri Bir adimiz Anadolu yabani Döner seritlere di$li cark olduk Daha birakmadan kara sabani Efendim gül yüzlüm heyy Yagmur olsam kirpiklerin islanir Sacini oksasam elin paslanir Dar gününde usul usul seslenir (Sarazin'de duysun ) Ama Sarazin Konrad Adenauer'nin sözüne, Was interessiert mich mein Geschwätz von gestern?'ne daha cok kulak veririr) Almani'da deli gönül Almani Efendim gül yüzlüm. |