| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
atatürkle Allah'i bir tuttu
CHP Genel baskani Kilicdaroglu Basbakani elestireyim derken atatürk ile Allah'i bir tuttu.
Bunun üzerine saskinligini gizleyemeyen takipcilerinden büyük tepki geldi. |
|
|||
|
|||
Iste Kur'an'nin ilk emrini, "oku"nun ne demek oldugunu bilmezsen böyle zirvalarsin. O sözü, bari Allah'tan kork'a getirmis... Ama Allah ile aldatanlar böyle aldatmalara kalkisirlar....
|
|
|||
|
|||
Dinci gecinen Atatürk düsmanlari.
Valla kimsenin Atatürkü Allahla bir tuttugu yok ama SIZLER sap ile samani zaten hicbir zaman ayird edemediniz maalesef... Iftiracilikta bir numarasiniz. SIZE GÖRE herkes dinsiz, tek inancli sizsiniz. Dini paylasamayip kendinizden baska kimseye inancli olmayi layik göremediniz bir türlü.
Be Hey Dürzü Ne ararsın Allah ile aramda!... Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım, içerim. İkimiz de gelsek kildan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp ATATÜRK´e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden, Dininden de soğuyacak bu millet İşgaldeki hali sakin unutma. ATATÜRK´e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz. Neyzen TEVFİK Adam lafi gedigine vurup, noktayi güzelce koymus. |
|
|||
|
|||
Sagt derjenige, der sich Allwissend nennt.
Hier ist ja alles müll geworden im forum. Wo ist denn die vorlaute moderatorin, die für ordnung sorgen wollte? Vaybee kann sich wohl keine vernünftigen mitarbeiter leisten. Muss ja auch bezahlt werden. |
|
|||
|
|||
Ben Kemal kilicdaroglu'na oy vermem Erdogan'a oy vermeyi daha saglikli görüyorum ama bu konuda Kemal kilicdaroglu yanlis anlasilmis....Atatürkle Allah'i bir tutmamis yani..
|
|
||||
|
||||
Zitat:
atatürk kimki ondan korkacakmisiz? ama bu konuda kemal kilicdaroglu yine u-dönüsü sergiledi ve yanlis anlasildigini acikladi. bende kemalin cark etmesini saygiyla karsilayip yanlis anlasildigini varsayiyorum. |
|
||||
|
||||
Dogru söze ne denir.. katiliyorum!
|
|
||||
|
||||
kilicdaroglu kendisi yanlis anlasildigini söyleyip kivirmis.
siz daha neyi kurtarmaya calisiyorsunuz? niye kiviriyorsunuz? |
|
|||
|
|||
Zitat:
ben yanlis anlasildigini zannediyorum ve bu konunun üstüne gitmeyi dogru bulmuyorum... Ama bir gercek degismez. oda Chpnin Islamiyeti hep arka plana attigi hatta Ak parti gibi güclü partilerin olmadigi zamanlarda '' Hacca gitmeyi '' dahi bos saydigi Kuran okuyan ögrencileri dövdürdügü... Bir insan okulu veya is'i bittigi zaman istedigini okur kimseyi ilgilendirmez...kaldi ki Ateist bir Ülke degil Türkiye yüzde 98'i Müslüman olan bir Ülke.. Okul ögrencileri ders disinda Kuran okuyabilirler, bunun icin Ögrencileri dövdürmek gerekmiyordu.... Geändert von Cakabeyy (22.03.2013 um 19:10 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
sayisiz katliam ve yargisiz infazlara imza atan atatürk ve chpyi tarih yargilayacak. bunlari koruyan tek sey simdiki carpik yasalar. atatürk o kadar yüceyse niye bu yüceligini ispat etmemis. niye elestirmeye bile kanun ile yasaklamis??? |