| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
CHP kadina siddet planliyor
emre uslu (cemaat) ile umut oran (chp) kan donduran yazismalar ortaya cikti. kayitlara göre secimlere yakin fetullah gülenin talimatiyla sümeyye erdogana suikast düzenlenecek. kiralik katilin su anda istanbula geldigi yazismalarda yer aliyor.
kayitlar: Hoca dedi ki ‘baktıracaz icabına’ UMUT ORAN: Abi ne diyecektim ne yapcaz o işi EMRE USLU: Oğlum Hoca dedi ki olmadı baktıracaz icabına UMUT ORAN: Abi oha suikast mı kurcaz yuh EMRE USLU: Ayarlayacaz telleri kapat UMUT ORAN: Aynen abi ben diyorum ki mahkemeye verccek ne olcak adam kendi kızını yatırır mı bilmiyorum ama bu yaptıklarımız EMRE USLU: Bulcaz birini ama boş insan olmayacak ölümü göze almış olacak UMUT ORAN: Aynen abi telleri kapattık zaten, yeni hatlar gelecek, o zaman açarız Hepsinin günlük planını biliyoruz EMRE USLU: Aynen bizim adam var, Sümeyya ya da fark etmez hepsinin günlük planını biliyoruz, sen hesabı kapat İP’yi değiştirip ben görüşcem hocayla UMUT ORAN: Tamamdır abi görüşürüz abi siliyorum. Sümeyye işini öne alacağız EMRE USLU: Planlar değişti UMUT ORAN: Yeni plan ney EMRE USLU: Sümeyye işini biraz öne alacaz, telefonda sakın konuşma twitterdan konuşcaz UMUT ORAN:Tamam nasıl yapcanız çok iyi korunuyordur EMRE USLU: Fark etmez biz adam tuttuk geliyor ABD’den Türkiye’ye herif tam bir psikopat Yeri koruma söyleyecek EMRE USLU: Hocaefendi onay verdi adam Türkiye’ye İstanbul’dan girecek korumalarından bir adamımız var o bize nerede olduğunu bildirecek. UMUT ORAN: Abi gitcek mi yaralıyacak mı EMRE USLU: Orasın daha karar vermedik, yaralamak göz dağı verirse Tayyip’e olur SON YAZISMA 31.01.2015 SAAT 11.16 UMUT ORAN: Adam ne zaman gelecek EMRE USLU: Ayın iki veya üçünde UMUT ORAN: Yapacak diyorsun yani EMRE USLU: Evet Hoca izni verdi UMUT ORAN: Nerde yapacak EMRE USLU: Bilemiyorum, koruma ne zaman haber verirse UMUT ORAN: Kesin de mi EMRE USLU: Evet, Tayyip kızıyla uğraşırken siz de seçime adapte olun UMUT ORAN: Tamamdır abi EMRE USLU: Hoca Efendiyle konuştum bütçe de sıkıntımız yok size sınırsız para ama seçimi alın İsrail’le ABD’ye yalancı çıkmayalım UMUT ORAN: Tamamdır abi elimizden gelenin daha fazlasını yapcaz EMRE USLU: Tamamdır koç, var mı bi sorun UMUT ORAN: Yok abi ben başkana söylediklerini ileteceğim EMRE USLU: Mesajları sil ben de twitteradmine söylüyorum o da silecek. 3 gündür bu iddialara aciklama getiremeyen chp'yi burada katil ve serefsiz ilan ediyorum. arkadaslar secimlerde oyunuzu kadini öldürmeye planlayan bir partiye vermek onlarin bu serefsiz planlarina ortak olmaktir. |
|
||||
|
||||
olm sen cok mu Bonzai cektin ???
|
|
||||
|
||||
$erefsiz CHP ))
|
|
||||
|
||||
Oyle kayitlara gerek yok CHP'nin ah'i gitmis vah'i kalmis zaten.
|
|
||||
|
||||
ic güvenlik yasasini gecirmemek icin omurgasiz hdp'liler mhp'li oldu
|
|
||||
|
||||
Bu ne istir? Nedir bu korkulari. Yakinda 3 Bir olacak yeterki secilmek icin!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
chp-mhp ve hdp son meclis toplantilarinda sürekli ittifak icinde. secimlerde tek parti olarak katilirlarsa hic sasirmam. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Hat da etwa jemand angst, stimmt´s oder habe ich recht ?!? |
|
||||
|
||||
Wäre es nicht fatal, wenn z.b. Mhp und hdp an einem Strang ziehen würden.
Bunlar o zaman sadece o koltuga oturmak icin Düsmanimin düsmani, benim dostumdur ? Son gelismeler epey düsündürücü: kim derdi Chp ile hdp/bdp nin elele olacagini yürüyüslerde, ah ah Geändert von SevtapTuran (23.02.2015 um 15:15 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ach, ich finde, das ist nur ein Wahlkampf-Spiel. Also jede Partei versucht sich Wähler aus anderen Lagern zu schnappen. Wenn überhaupt, dann bekommt man so nur die Stimmen von unentschlossenen Wählern, aber mehr auch nicht. Fraglich ist, ob das ausreichend sein kann, denn Stammwähler wechseln bei solch einer Taktik sicher nicht ihre gewohnte Partei. |