| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Gösteris!
Özellikle neden ramazanda bazilari sahurda yada iftar vaktinde yediklerini ictiklerini resim halinde paylasiyo, cörekler börekler sarmalar felan!!!
Resmen gösteris delisiniz, görgüsüzler. Asozial! |
|
||||
|
||||
Zitat:
birileri selfie paylasiyor, ötekileri yari ciplak resim paylasiyor, baskalarida sofra paylasir. hosgörülü olmayi ögrenirsen herkesi oldugu gibi kabul etmeyi ögrenmis olursun. |
|
|||
|
|||
Das war keine fragestellung!!!
Es gibt immer ausnahmen, aber die teilen sowas nicht! |
|
||||
|
||||
Zitat:
stell dir vor irgendwer würde behaupten dass du asozial wärst weil du selfies von dir bei vaybee im profil hast. bist du dann eine "Resmen gösteris delisi, görgüsüz. Asozial!" ??? iftar sofralarinin resimleri seni niye rahatsiz ediyor??? bunu aciklayabilirmisin? |
|
|||
|
|||
Bana edebiyat yapma! Herkesin kendi fikri, sende o zaman baskalarin düsüncesine önce saygi duymayi ögren!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
ama hakaret edenlere ve bu türlü yobaz fikirleri paylasanlara göz yummami bekleyemezsin. |
|
||||
|
||||
Baskasinin fikri umrumda degil ise neden burada kendi fikrini paylasiyorsun, onu anlayamadim.
Anladigim kadariyla seni rahatsiz eden bir konu var ve bu konu hakkinda birileri ile iletisime girmek istemissin - yoksa neden bunu Foruma yazasin, degil mi? Birisi de senin yazdiklarina cevab vermis ve sen rahatsiz oluyorsun. Simdi asil tuhaflik kimde anlayamadim :-) |
|
|||
|
|||
Oldum olasi gicik oldugum bir durum var. Yemeklerin resimlerini cekip orda burda göstermek. Sonradan görme gavurdan dönme bu olsa gerek. Ein gentleman genießt und schweigt derler. Bu her konu icin gecerli, yemekte dahi. Bunlari yapanlari yadirgamiyorum, ama ciddiye de almiyorum. Belki ibret aliyorum cünkü ibret alinmasi bir zavallilik abidesi de ondan.
Haa, yemekte o güzel günün hatirasina resim cekilebilinir. O farkli bir olay. Ama yemeklerinin resimlerini cekmek biraz tuhafa kaciyor.. [b] |
|
|||
|
|||
Aslinda bu farkli dünya görüsü falan filan da degil. Buna ben kültür farki derim.
Irfani'nin halini bir düsün söyle Dünyaya gelmekle maksat ne böyle Hakkini alirsan bin sükür eyle Ihmale düsüpte naz etme gönül... |
|
|||
|
|||
Olay baska, görgüsüzlük ve gösteris..
Beni rahatsiz eden bisey yok.. |