| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Haftanin Testi : Sosyal
Sosyal test
----------- 1) Yaya gecidinden cok yavasca gecen bir 85'lik Alman nine icin.. a- Korna calarim (2 kez) b- Herkes icin beklerim c- Bunlar harpten kalmadir der, gazlarim.. 2) Makdonaldstan aldigim Big Mäcin karton ambalajini daha sonra a- Cöpe atarim b- Onunla top gibi oynarim c- Cevreme önem vermiyorum 3) Carsida 3 kisi tarafindan köseye sIkIstirilan bir mülteci görünce.. a- Ben de katilirim, "2 de ben vurayim rahatlayayim derim" b- Hemen 112 yi ararim, yardim ederim c- Tanidiksa sayet ,ben de dayanisma örnegi olarak dayak yerim 4) Türk berberinde benimle sira bekleyen Alman müsterileri.. a- Ignore ederim 'bana ne yaa 'diye düsünürüm b- Mesela gazeteninin mansetiyle ilgili bir muhabbete dalarim c- Kelim 5) Isyerinde, okulda vs. bir haksizliga ugradigimda.. a- Sucu avrupaliya ve 'beyaz adam'a atarim, öfkelenirim, sonra gecer. b- Kisisel algilamam ve daha iyisini yapmak icin ugrasirim, düsünürüm c- Ben de baskasina haksizlik ederim.Hincimi alirim. 6) Cuma namazi sirasinda birisinin ayakkabilarinin calindigi görünce.. a- Hemen müdahale ederim b- Günahi onun boynuna der karismam c- Namaza gitmem 7) Komsunun beyi her aksam hanimini ve veya cocugunu döverken.. a- Evlidir ne yapsa yeridir diye düsünürüm, karismam b- Bir nebze merak eder, caresi var midir diye düsünürüm, üzülürüm c- Daha sessizce dövmesi icin komsuya uygun bir zamanda rica ederim 8) Cocuk parkindaki cocuklara musallat olabilecek tipleri.. a- Asmak gerekir ve sonra kesmek gerekir derim.Bu kadar. b- Böyle yerlerde gözlerimi kaparim, hemen oradan uzaklasirim c- Yakalanmalarina destek olurum.Yargi cezalandiracaktir neticede 9) Linie 102 de yolculardan birtakim gencler bir kizi -erkegi rahatsiz ederken.. a- Ikaz etmem " beni ne ilgilendirir dövsünler mi yani" derim b- Ikaz ederim, uyruk ayrimciligi yapmadan müdahale ederim c- Hatun /Cocuk güzelse yakisikliysa ben de asilirim 10) Ayni otobüsün soförünün talimatlarina itaat etmek.. a- Sacmaliktir, ne yani bir soförün dedigini mi yapacagim..pöh b- Vatandaslik görevimdir.Yerindeyse desteklerim. c- Almanca bilmem 11) Yine ayni otobüste EDDING 500 le koltuklara adini yazana.. a- Ben de katilir -türkish power BJK carsi "diye yazarim b- Soföre, ona ve buna söyler yazani rahatsiz ederim c- Hic otobüse binmem ki.. 12) Cocugum böbürlenerek bayan hocasina diklendigini anlatinca.. a- Alarm zillerinin caldigini duymam ve terbiye eksikligini farketmem yani b- Bir bayana, bir hocaya olan terbiyesizliginin hesabini sorarim c- Simdiki gencler öyle.Alman hoca da hep hak ediyor.Ne sorar ne de merak ederim. 13) Gümrükte pasaportuma 2 dakikadir bakan memura.. a- Siritirim, beklemeye devam ederim.Görevini yapiyor neticede b- "Vizeyi, müsadeyi almisim, bu lanet alman ne istiyor" diye killanirim c- Yabanci oldugum icin yapiyor derim, eziklik yasarim, kacabilirim... 14) Asansöre binince etrafimdakilere.. a- Ne selam veririm, ne de iliglenirim.Isim gücüm var yani.. b- Basimla veya sözle en azindan bir "alo " derim c- "Tüh yine gazimi birakamiycam" diye düsünürüm ---------------------------------------------------------- Dogru cevaplari gönüllü katilimcilar kendi iclerinde bulacaklardir. Hicbir yönlendirmeci, kisisel fikir ,politik görüs ve sosyal amaci olmayan bir testtir. |