| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Kosgeb Girişimci Desteği Için Danışmanlık Hizmeti Almak
Delirmek üzereyim, KOSGEB'e gittim kosgeb bana kendi girişimci desteği başvurunu kendin yap dedi.Ben tek başıma nasıl yapayım anlamadım ? Neden belki ben profesyonel destek almak istiyorum illaki olmaz mı ? Evet piyasada kosgeb namına dolandırıcılık yapan bir dünya kişi var ve insanlar dolandırılıyor.Sizin çevrenizde kosgeb girişimci desteği almış kimse yok mu ? Ben destek almak istiyorum.İş yeri açıcam
|
|
||||
|
||||
KOSGEB Girişimci Desteği hakkında bilgisi olan yok mu ?
|
|
||||
|
||||
sevdacim sana nasil yardimci olabilirim?
|
|
||||
|
||||
Ben girişimcilik kursuna katıldım ve iş yerimide geçen hafta açtım. Kimseye ihtiyacım yok. tşk ederim
|
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
cok sevindim, hayirli olsun.
buradaki cola'ci kadinlara benzemedigin yazma seklinden belliydi. sana basarilar dilerim. |
|
||||
|
||||
senin gibileri yaratici insanlara tebrik ve takdir etme yeteneginmi var, burda konusuyorsun? professör veyahut babamisin sen, sef kesildi basimiza
|
|
||||
|
||||
Zitat:
toni'miyim? yoksa baska birisimiyim? her gördügünü toni zannetme nasil duygu? |
|
||||
|
||||
Zitat:
und wenn ich einen date, und der sich im nachhinein zu der gruppe toni gehört, dann juckt mich das auch nicht, weil ich date, um in DEM MOMENT spass zu haben du brauchst mich nicht hier vor zu führen, ich weiss, was ich will und wie ich das anstelle, da musst du jetzt nicht mit schamgefühl und ehrverletzung ankommen mit deinen duygu- fragen, frag dich mal selbst, wie du dich fühlst, wenn ich dich am telefon und hier fertig mache |
|
||||
|
||||
Arkadaşlar malumunuz kosgeb girişimci desteğine başvuru yapıp iş yeri açmak istiyordum ve danışmanlardan çok çektim fakat en sonunda www.isplaniornekleri.com adlı bir site buldum burada bi dünya kosgeb girişimci iş planı örneği var, bu örnek iş planlarına bakarak sizde benim kendi kosgeb iş planı başvuru formunuzu danışmana gitmeden ve boşu boşuna para ödemeden hazırlayabilirsiniz.
|