| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Türkiye A Milli Futbol Takımı
Türkiye A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Selim Koray, TFF'nin Abdullah Avcı'yla yollarını ayırmayı düşünmediğini ancak Avcı'nın istifa etmesinden endişe ettiklerini söyledi.
was soll man davon halten? doch kein kick ass :-)) |
|
||||
|
||||
Abdullah Avci kim? Simdiye kadar basarisi ne olmus ki onu Milli Takim Teknik direktorü yapiyorlar? Hakan Sükür ile ayni cemaatten oldugu icin mi bu takimin basina getirildi? Bence böyle olmasi gerek baska bir aciklamasi yok bunun....
|
|
|||
|
|||
basina tas düsüncede cemaatten bilenlerdenmisin?
|
|
||||
|
||||
Pass auf toni, du biestest mir eine excellente Steilvorlage. Den Ball treffe ich sogar blind rein
|
|
|||
|
|||
da du auf die frage nicht antwortest hast du wahrscheinlich erkannt wie dumm es ist einfach so behauptungen aufzustellen.
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Isine göre adam degil adamina göre is veririler Türkiye. Is yerine de ci$ yaparlar orda.. Netice ortada Abullah Avci kim, basarilari neymis ki onu en yüksel antröner yapiyorlar? Iste asil soru bu... |
|
||||
|
||||
O soruyu ben sordum, o sorunun altindan kalkamazsin sen. Bunu sende bildigin icin konuyu saptiriyorsun.
|
|
||||
|
||||
O kadar cok gördüm ki, belirli bir tanesi aklima bile gelmiyor. Sana soruyum o zaman Türkiye'de AKP iktidari tarafandan kasitli hayatin her alanini kapsayan bir yandascilik yapiliyor mu yapilmiyor mu?
|
|
||||
|
||||
Sordugum her soruya saptirmaca bir cevap veriyorsun Azzi. Ya da ipe un serilecek bir sekilde davranislarda bulunuyorsun.
Yandasciligi birak. Türkiye terrörist bir devlet oldu. |
|
||||
|
||||
Zitat:
http://sozcu.com.tr/sozcu-bir-haksiz...ha-onledi.html |