| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Deve eti
Hic hayatinda deve etti yiyen oldu mu? Cok merak ediyorum deve ettinin tadi nasil olur diye?
Malesef yapan bir yerde bilmiyorum. Yoksa bir kez olsun denem icin yerdim. |
|
||||
|
||||
Djerba'da yedim - pek sevmedim acikcasi. Sert ve pismesi zor bir et sanirim, veya bizim asci pek güzel yapamadi, bilemiyorum.
Ikinci bir sans veririm eger tekrar deneme sansim olursa. |
|
|||
|
|||
Tadi nasildi? Örnegin ben bir keresinde deve kusu etti yemistim, tadi bana biraz dana ettini animsattmisti. Kann man den Geschmack von Kamelfleisch mit einer uns vertrauten Fleischart vergleichen?
|
|
||||
|
||||
Zitat:
ein junger kamel schmeckt gut, je älter dein kamel desto zeher ist er und du musst minutenlang kauen bis du es runterschlucken kannst. also demnächst darauf achten dass es ein junger kamel ist. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Sen cok ülke gezmiyormuydun? Misalen israele de cok gidiyordun, arap ülkelerinede, orda deve etti bulmak pek zor olmasa gerek. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Deve etti yiyen erkek, cok kiskanc olurmus. Araplar öyle derler. O yüzden bayanlar, kocalarina deve etti yedirmek isterlermis ki, kocasi onu kiskansin diye. Sen kiskanc misin? |
|
|||
|
|||
Türkiye o oldugum siralar o bölgelere gitme imkanim olmustu ama zaman deve etine ilgim yoktu.
Ona bakarsan ben her iki güne bir Benelux ülkerinde sayilirim ama Hollanda özel matjes varmis yeme imkanim olmadi. Misir'da bir vakit tatil yapmak istiyorum, artik insallah orda deve eti tatma imkanim olur. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Am besten du probierst es selbst :-) Es gibt sogar inzwischen Restaurants in Deutschland, in denen man Antilope essen kann, da sollte man auch an Kamelfleisch rankommen, vielleicht in einem Großmarkt? Metro oder so? |
|
||||
|
||||
Zitat:
kiskanma ihtiyaci duymadim simdiye kadar. genelde kendisinden süphesi olan kiskanc olur. kendini bilen ve emin olan adamin kiskanc olmasina ihtimal vermiyorum. |
|
|||
|
|||
Zitat:
hem bakalim, sende kiskanclik olayinda bi degisiklik olacak mi yedikten sonra |