| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
İlhan İrem - Işık Ve Sevgiyle 30 Yıl Albüm Şarkıları 320kbps
İlhan İrem - Işık Ve Sevgiyle 30 Yıl Albüm Şarkıları 01 – Boşver Arkadaş 02 – Yazık Oldu Yarınlara 03 – Sensizde Yaşanıyor 04 – Anlasana 05 – Sen Bilirsin 06 – Konuşamıyorum 07 – Bir Zamanlar 08 – Yeni Bir Şarkı 09 – Kuklacı Amca 10 – Gözünü Seveyim 11 – Ben Değilim 12 – Derin Uyku 13 – Sürgün Gibi Masallarda 14 – Daima 15 – Bitti 16 – Kapılar…Kapılar…Kapılar 17 – Şalamar 18 – Cennetin Kıpırtıları (Enstrumantal) Açıklama Düzenlemeler: Norayr Demirci: "Sensiz de Yaşanıyor", "Sen Bilirsin", "Konuşamıyorum", "Bir Zamanlar", "Yeni Bir Şarkı", "Gözünü Seveyim" Garo Mafyan: "Sürgün Gibi Masallarda", "Daima", "Bitti", "Kapılar…Kapılar…Kapılar…", "Şalamar / Rock Version" Aykut Gürel: "Anlasana", "Derin Uyku" Atilla Şereftuğ: "Yazık Oldu Yarınlara" Erdal Kızılçay: "Boşver Arkadaş" Şerif Yüzbaşıoğlu: "Kuklacı Amca" Memet Duru: "Ben Değilim" İlhan İrem: "Cennetin Kıpırtıları" * Altın Plak / Otuz Işık Yılı Müzisyenler (1973 – 2004) Bas Gitar: Erdal Kızılçay, Uğur Başar, İsmail Soyberk, Onno Tunç, Melik Yirmibir, Yaz Baltacıgil, Aykut Gürel Gitar: Gür Akad, Berç Yenal (Beco), Erdem Sökmen, Selçuk Başar Akustik Gitar: Neşet Ruacan, Onno Tunç, İlhan İrem Perdesiz Gitar: Erkan Oğur Davul: Asım Ekren, Cezmi Başeğmez, Nur Yenal, Cengiz Teoman, Ahmet Altuğ Klavyeler: Atilla Şereftuğ, Melih Kibar, Artun Sürmeli, Tarık Sezer, Uğur Dikmen, Cengiz Baltepe, Cengiz Özdemir, Aykut Gürel, Turan Yükseler, Garo Mafyan Perküsyon: Orhan Topçuoğlu, Arto Tunç, Okay Temiz, Cengiz Ercümer Flüt: Norayr Demirci, Tahsin Ünüvar Trombon: Attila Özdemiroğlu Flugel Horn: Şenova Ülker Trompet: Erdal Kızılçay, Şenova Ülker Balalayka, Mandolin, Laut: Esin Engin Obua: Celal Akatlar Arp: Uğurtan Aksel Akordeon: Edvard Aris Yaylılar: İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Yaylı Sazlar Grubu Ney: Süleyman Erguner, Ercan Irmak Ud: Mutlu Torun Kanun: Ruhi Ayangil, Halil Karaduman Yaylı Tambur: İhsan Özgen, Ergin Kızılay Tambur: Murat Bardakçı Kaval ve Mey: Ali Yılmaz Kemençe: Ahmet Kadri Rizeli Vokaller: İlhan İrem, Gür Akad, Seden Kutlubay, Sevingül Bahadır, Nilgün Onatkut, Gülgün Yıldız, Refia Çetintürk Şiirler: Nazım Hikmet, Özdemir Asaf, İlhan İrem, Hansu İrem Şiir Seslendirme: İlhan İrem, Hansu İrem Kayıt ve Miksaj: Sıtkı Acim, Memo, Duyal Karagözoğlu, Doruk Onatkut, İhsan Apça, Fazıl Atuk, Melih Kibar, Aykut Gürel, Garo Mafyan, Uğur Başar, Deneb Pinjo, Bülent Tezcan, İlhan İrem, Serkan Kula Stüdyolar: Stüdyo Elektronik, Stüdyo Hayri, Arla, İstanbul Ses Kayıt, Pan, Özdemir Erdoğan Stüdyosu, Sky, İstanbul Gelişim, Erekli-Tunç Sözler ve Müzikler: İlhan İrem "Sürgün Gibi Masallarda" / Söz: İlhan İrem, Hansu İrem Müzikal Kurgu: İlhan İrem Digital Mastering: RMS Sanat Yönetmeni: Hansu İrem Kapak Tasarım ve Fotoğraflar: Hansu İrem Grafik: Özgürarcan Baskı: Onur Ofset İlhan İrem - Işık Ve Sevgiyle 30 Yıl Albüm Şarkıları |