| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
En güzel sözler ve siirler
Isim nedir ki,
Isim nedir ki, Bulutlara yazilir gecer Yüzüm nedir ki Akar suya cizilir gecer Ömrüm nedir ki Kurulur bozulur gecer Sevda nedir ki Dokunursun süzülür gecer Insan nedir ki Birseylere sevinir üzülür gecer |
|
||||
|
||||
Seni ne oldugun hic önemli degil,
Benim gözlerimin baktigi kadarsin, Ben o gözleri cektigim an, Bir hos ani olarak kalirsin... |
|
||||
|
||||
Söylediklerinizi duyurmak icin,
Hic kimseyi kolundan tutmayin, Dinlemeye istekli degillerse, Onlari tutacaginiza, Cenenizi tutun!!!! |
|
||||
|
||||
Zaman lazim sadece, unutucaksin!!!
Nasil unuttuysan cocuklugunu,kirilan oyuncaklarini... Kirilan kalbini de öyle unutacaksin.... Cemal Süreya |
|
|||
|
|||
Tabağına yiyebilceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al. İsrafın lüzumu yok. Sonra tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki gereksiz insanlar da başını ağrıtır.
|
|
||||
|
||||
Önüne gecemedigin ,
Tek sey KADERDIR, Hersey dün kalma, SEBEBLERDIR, Ve aslinda HAYAT, Yasayabildigin kadar, GÜZELDIR.... |
|
||||
|
||||
Mahpus gibi, tutsak gibi,belki kök gibi,
Yarini olamamak gibi bir duygu icindesindir Belki de kendini bagislamiyosundur Benim hic bilmedigim birseylerden ötürü Kirik trenler gibi öylece kalakalmisindir.... Kalkip gidip cekirdek almayi düsünüyorsundur Ya da uyumak istiyorsundur her seyi unutmak icin Bekide sen de benim gibi ölesiye yalnizsindir..... |
|
||||
|
||||
Tek bir gercegi var askin;
"Karsindakinin adam olup olmadigini, asikken degil, ayrilirken anlarsin"...!!! |
|
|||
|
|||
Önce Canin yanar,sonra'da Sigaran..
|
|
|||
|
|||
O kadar'da güclü degilmis Reflekslerim..
Gözümden düserken,tutamadim Seni.. |