| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
rüyalar
son zamanlarda,rüyalarimda beste,sarki yazmaya basladim.
Ist das nicht unglaublich, acaba sizde de böyle seyler oluyor mu? rüyamda bu sözleri yazdim: biri geliyor bana,yoldas, önüme cik ol bana arkadas, sevvvvvv,,sevvvvvvvvv,, beni, hep benim ol, sadece benim ol, gel yanima ,tut ellerimi ,ve birdaha birakma. ama daha tamamlanmadi! bu ne simdi yaaa? kötü desem kötü degil, mükkembelde degil belki ama paylasmak istedim. Geändert von ot (06.05.2010 um 14:59 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Zeki Müren-Gördüğüm Rüya http://www.youtube.com/watch?v=JWX9CV_Nv1Y Bu sarkiyka hic bir alakasi yok senin gördügün rüyanin. Ancak rüya ve sarki kelimeleri ayni anda söylenince aklima he bu sarki geliyor, bayiliyorum ya, hele Zeki Müren'den... Bir de aklima cok eskilerden bir bir sarki da geldi.. Gel benim ol düslerim ol Gurbetlerden geriye dönüslerim ol.. Aslinda fena degil o rüyanda yazdigin siir. Bilinc altinda bulunan Hasreti, aski ve sevgiyi bir sekilde yasiyorsun ve ifade ediyorsun... |
|
||||
|
||||
Zitat:
evet ikiside hasreti,özlemi cagristiriyor ama,kelimeler farkli. hem zineti dinlemiyorum bu ara,cok dinlemisdim. sezen aksu dan "seni istiyorum"u dinliyorum daha cok. |
|
||||
|
||||
do re mi fa sol la si
Zitat:
otcuğum önemli bir işi başarmaya, duygu ve düşüncelerini etkili bir şekilde anla*tabilme yeteneğine sahip olduğunun işaretidir |
|
||||
|
||||
Zitat:
yani, rüya tabirlerine göre mi? offf yaaa,,,anlatabilsem bile,önemli olan, karsimdaki kisinin beni anliyabilemesi. |
|
|||
|
|||
Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis.
Anlasilan gördügün rüya senin düsüncelerini, duygularini ve ic dünyani allak pullak ettmis! Dilersen buyur anlat, derdini söylemeyenin dermani bulunmazmis. Anlat ki bende senin yazdiklarindan birseyleri kendimce yorumlayim ve sana aktariyim.
Geändert von Virtual_Reality (06.05.2010 um 23:21 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
bazi seyler varki, anlatilmaz, sadece düslerinde yasanir. Sorma neden. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Benden sana armagan olsun http://www.youtube.com/watch?v=73M1TIK7tnA |
|
|||
|
|||
aman birde benim falima bakin daha önceki yazilari okumadan atladim buraya
sey yani rüyama cabriolet ile rüyamda tur attim ne güzel yaz geldi diye sevinirken. ama uyandimki sakir sakir yagmur ve hala da devam ediyor. |
|
||||
|
||||
|