| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
dürüst zarif ve mahsum kadinlar oldugumuzdan dolayi bunlari yaziyorum
gercekler göt sikisinde belli oyluyor, siz anlamasiniz, ama ben, asmen, melike ve yildiz iyi biliyoruz tonimizi rahatlatmayi düsün artik pesimizden ne bu ya sizi istemiyoruz burda kriterlerimize uymuyorsunuz |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
hastalarla ugrasmak zor..
ne kadar anlatsanda kendi bildiklerini dogru belliyorlar. ben mutlu oldugum kadinla hayatimi yasamaya bakarim. bunlar yillarini buraya harcamalarina ragmen akillanmiyorlar. bunlarin hasta olmalarinada anlayis gösteriyorum. eskiden gelir erkeklerin elinden kadinlari alirdim. kadinlarla ise uzun vade iliski sürdürmezdim. kadinlar tabiki ruhsal bozukluklar gecirirdi ve erkekler kiskanclik krizlerine girerdi. cokta umurumda degil. o kadinlar yaslandi, artik evlenme yaslari gecti. her gelene vermekle mesgul iken bir kere bile evlenemediler. onun icinde evlenmis kadinlara nefret beslerler. hele dul olan kadinlari rakip olarak gördükleri icin dul kadinlara cok kizarlar. siz siz olun ve bu ruhsal hastalikli insanlardan uzak durun. hele Büyük Toni Bey'in kullanipta tekmeledigi arizali mallardan uzak durun... |
|
||||
|
||||
Zitat:
manbeeyi (toni, kenan) iyi tanirim. sizin tarif ettiginiz gibi birisi olsa yüzlerce kadini burada aciklardi. niye sadece sizi burada ciplak halinizle göstermesinin bir sebebi olmali. birine camur atmadan önce kendinize niye bu adamla yataga girdim demeniz gerekir. |
|
||||
|
||||
Ich überlege gerade, was sich besser macht: eine Tasse Kaffee oder ein Paar Stunden Schlaf?
|
|
||||
|
||||
Ve yüreğim incindiği içindir,Senin böyle gözümden,Gönlümden düşmen.
|
|
|||
|
|||
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü, kör oldum. Yıkadılar, aldılar, götürdüler. Babamdan ummazdım bunu kör oldum... /Cemal Süreya |
|
|||
|
|||
''Bekliyorum..
Öyle bir havada gel ki, Vazgeçmek mümkün olmasın...'' Bir garip Orhan Veli/ Anısına Saygıyla |
|
|||
|
|||
Babam
Ne olursa olsun Şerefinle yaşa oğlum demişti. O Gün Bugündür Solcuyum... YILMAZ GÜNEY |
|
|||
|
|||
Ayıptır söylemesi;biraz varoş dlikanlısı gibi,arabesk hüzünlere bulaşmadan,ona dokunmadan yapamayanlardanız.İnsan doğduğu topraklara benzer,bundandır hem kar boran,hem çorak,hemde envai çeşit kokulara uyanmamız.Bundandır her defasında dosta sitemimiz.''Etme gel'' diyen feryadın,''Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan''diye isyan edenin,''Bende sığar iki cihan,ben bu cihana sığmazam''diyenleriz.Anadolu gibi ''korkunç atlılarıyla parçalanmış''düşlerimizle,''Ne şah takmışız ne iskender''Sanamı boyun eğeceğim zulmüm....
|