| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Acıların Kadını "Lara"
Mädchen mach die Beine breit,
der Onkel Doktor ist soweit. Ob Miefygene oder Spritze, hilft er jeder feuchten Ritze. Bist du ranzig oder krank, bist du mollig oder schlank. Ob blond, ob braun, er nimmt alle Frauen, um ihnen in ihr Loch zu schauen. |
|
|||
|
|||
...
Yok ya haftaya Fransaya gidiyorum.....
|
|
|||
|
|||
...
Düşüncelerin neyse hayatın da odur. Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.
/William Shakespeare |
|
|||
|
|||
Bu sabah profillere bakınca anladım ki,yine sonbahar.Yapraklarını döken ağaç gibi döküyor insanlar dertlerini bir bir.Karşılıksız bir aşkın kimsesizliği gibi sokuluyor sol yanına,insanlar hasrete bile hasret kalıyor.Doğal olarakta kendini yargılayarak,kendine düşmanlık etmekten vazgeçmiyor.İçinde ki her duygunun üzerinden kanatırcasına geçiriyor kelimelerini,kurşuna dönüşüyor sözcükler.Faili meçhul bir aşk oluyorlar,sonra Leyla'sını arayan Mecnun gibi düşüyorlar aşk çölüne.Suya hasret dudaklar savuruyor ateşli cümleleri,sonra bir bakmışsın sonuç melankoli...
|
|
|||
|
|||
Utanmaz arlanmaz adi terbiyesiz herif. Burda müslüman Türk kadinlarina iftira atan serefsiz. Seni bu dünyada Türk Milleti'nin vicdanina ve ahirette de Allah'a havale ediyorum.
Geändert von seyrangah_06 (24.10.2017 um 18:05 Uhr). |
|
|||
|
|||
emasculine, kivir yavrum
|
|
|||
|
|||
Kaşar "Lara" bir soğuk gazoz içer misin?
|
|
|||
|
|||
...
Asıl bizim aramızda güzeldir hasret.../A.Arif
|
|
|||
|
|||