| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Adalet
Pislik hamama gitmis:"simdi size göstericem, suya bit atladim mi, bi kese yaptim mi, ben de sizin gibi tertemiz olurum!" demis.
Hemen gitmis sabunlu su hazirlamis. "Hoooooop!", deyip atlamis. Ardindan temizlikci kadin gelmis: " Püüüü, bu ne?! Kimin kiri bu böyle, hemen dökeyimde, kimse görmesin." demis ve pisligi alip lagim kuyusuna dökmüs. |
|
||||
|
||||
Vagina yi herkes biliyorda - Vaginallavinium nerenden uydurdun? su kelimenin herkunftunu yazsana bize makine mühendisi ... sanirim yanli$likla annanin lakabini yazdin.. Geändert von Lara__ (21.10.2017 um 01:35 Uhr). |
|
||||
|
||||
bak yağmur yağıyor ana unsura
kuşlar iyice alçaktan uçuyor, bir şey vardı hani yitirdin ya da hiç olmadı sanıyordun oysa karışık bir anı gibi seni uyurken öpmesi gibi babanın bir ilkkar tomurcuğu gibi geveze dualardan sıyrılmış... c.süreya |
|
|||
|
|||
Motorun su kayanatiyor Lara
Acıların Kadını ancak burda desarz olursun Kasar
|
|
|||
|
|||
Daha dikemezken sökük donunu
Makasiz libasiz biceni söyler.. |
|
|||
|
|||
Şey(ran)tan
Suclu olan aciz, sucunu örtmek icin sorulara hakaret ve iftira ile cevap verir.
Haksiz olan, konuyu caydirir. Haksiz, suclu ve aciz olan, öfkelenir. Cahil ise, karsisindaki ne derse desin, herzaman kendini hakli görüp, verilen cevabi dahil anlamaz. |
|
|||
|
|||
...
Hayatın kuralı bu,
ne kadar uzağa gidersen git, başladığın yere dönersin sonunda. Ne kadar değişirsen değiş. Nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsın içindeki canavarı. Nereye gidersen git şunu unutma, herkes gün olur evine geri döner... Ezel dizisi/Tuncel Kurtiz |
|
||||
|
||||
Zitat:
bu cok dogru bir tesbit biliyomrusun..))))) bizimkiler gencliklerinde hic gecinemezdi amca,dayi,teyze falan...ama bize his edirmezlerdi ,biz kuzenler hep bir arada büyüdük bizlere yansitmazlardi...)))) $imdi ya$landilar hepisi toplanip tavuk gibi beraber oturuyorlar...)))))))))))))))))))))diyorum bak bosuna gencliginizde tarismisiniz ne güzel anlasiyorsunuz..)))))))))))))))))))))))))))) |
|
||||
|
||||
onun iki masalı vardı.
biri kendisinindi ve başka kimse bilmezdi. ötekini ise dedesi anlatmıştı ona. |
|
|||
|
|||
...
En tehlikeli kelime ama’dır.
Önceden söylenen her söylemi veya kelimeyi öldürür! Mesela, seni seviyorum ama gibi. /Oğuz Atay |