| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
ähmm neydi yaa :-) o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
Besiktasin yeni Kulüb Doktoru
Emre mi?
) Yaaa, adam resmen Analkontrolle yapti zavallim Nobre"ye. Möchte nicht wissen, was er danach alles mit dem Finger gemacht hat der Emre :-P |
|
|||
|
|||
Nouma`Dan Çarpıcı Açıklamalar!
NOUMA`DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!
Tek büyük pişmanlığım var... Beni Beşiktaş`tan uzaklaştıran o hareket. Böyle onuçlara neden olacağını bilseydim asla yapmazdım. En büyük hayalim yeniden İnönü`ye çıkmak, yine taraftarla buluşmak. Bazen belki de beni Beşiktaş tarihinden bile silerlerse diye korkuyorum. Türkiye`yi ve Beşiktaş`ı çok seviyorum. İstanbul`da yaşamak istiyorum. Hayatımdabüyük eksikliğini hissettiğim tek şey Beşiktaş. PASCAL MI PİERRE Mİ?.. Kimse Pascal Nouma adında birisinin varlığından bile haberdar değilken, 2000 Haziran`ında Pascal`ın Beşiktaş`a transferini dakika dakika takip etmiştim. Menajeri ve Pascal`la görüşmeler İstanbul`da başlamış, rakiplerin de devreye girmesiyle Londra`da gizli gizli sürmüştü. O sıralar ben de Londra`daydım. Aslında Bilgili yönetimi, Van Hooijdonk`la da ön anlaşma yapmış iş Nouma ve Van Hooijdonk arasında karara kalmıştı. O BİR FENOMEN Son karar Scala`nın olacaktı. Scala, `Hangisi daha gençse o olsun` demiş. Ve Pascal artık Beşiktaşlı olmuştu böylece. Pascal, İstanbul`a ayak bastığı ilk gece hemen boş İnönü Stadı`na gidecek, yanındakilere `Pascal buraya` diye bağırtacak, tribünlere koşup yumruk şov yapacaktı. İlk görüşte aşk işte buna denirdi. Beşiktaş taraftarı Pascal`a, Pascal da Beşiktaş taraftarına vuruldu ilk görüşte. İşin gerçeği Beşiktaş bir futbolcu değil bir `fenomen` transfer etmişti. DELİ YÜREK NOUMA Gerisini hepiniz biliyorsunuz. `Deli Yürek` Pascal yapılmaması gerekenleri de yapınca anlaşması uzatılmadı Beşiktaş`ta. Ama Pascal da Beşiktaşlı da birbirini unutamıyordu bir türlü. Serdar Bilgili yönetimi yeniden buluşturdu aşıkları birbirine. Ta ki o Fenerbahçe maçına dek. Ta ki o `Sahalarda görülmesini istemediğimiz hareketi` yapana dek. Nedense kimseye zararı olmayan bu bireysel hareket birden affedilmez bir suça dönüştü. AZ KALSIN AĞLAYACAKTI PN: Sadece birkaç kişi. Bayram Bektaş, Ahmet Dursun, Yasin Sülün ve tercümanım Kerim Epiknet. DALIP, DALIP GİDİYOR GA: Peki Kıvanç Oktay? PN: Onunla da görüştük ara sıra. Ama benim aradığım kadar o beni aramadı. GA: Zor günler yaşadığın açık. Beşiktaş`tan ayrılmak ne kadar üzdü seni? PN: Çok, çooook. En büyük hayalim yeniden İnönü`ye çıkmak, yine taraftarla buluşmak. Bazen belki de beni Beşiktaş tarihinden bile silerlerse diye korkuyorum. (Bu sırada gerçekten dalıp gidiyor. Ve ben yarasına parmak basar gibi soruyorum) FUTBOLA HAZIRIM GA: Şu anda serbestsin. Teklifler aldın mı? PN: Aldım. Fransa`dan ve Almanya`dan. Ocak ayını bekliyorum. Gördüğün gibi kilo fazlam yok. Futbola hazırım. GA: Peki Türkiye`den teklif bekliyor musun? PN: Ben Türkiye`yi ve Beşiktaş`ı çok seviyorum. İstanbul`da yaşamak istiyorum. Tek dileğim bu. Hayatımda eksikliğini hissettiğim şey Beşiktaş. SON PİŞMANLIK... GA: Peki Türkiye`deki yaşamında `Şunu yapmasaydım keşke` dediğin bir şey var mı? PN: Olmaz olur mu? Tek büyük pişmanlığım var. O da beni Beşiktaş`tan uzaklaştıran o hareket. Böyle sonuçlara neden olacağını bilseydim asla yapmazdım. Tekrar buluşmak dileğiyle ayrıldık Beşiktaş tarihinin 21 numaralı futbolcusuyla. Röportajdan sonra Beşiktaş Çarşısı`ndan geçtim. Liseli gençleri gördüm. Belli ki Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle Beşiktaş formasıyla gitmişlerdi okula. Sırtlarında `21 Nouma` yazıyordu. Doğrusu hiç şaşırmadım. Onun kalbi altın gibi Sohbetimiz sırasında tercüme yaparak bize yardımcı olan Fransız yıldızın eski takım arkadaşı Bayram Bektaş da Noumalı günlerin hasretini çekiyor. Bayram, `Onunla birlikteyken kamplarda çok eğleniyorduk. Bazen bir odada 15 kişi film seyrederdik. Pascal bize kova ile tavuk budu getirirdi. `Yemek yemeyin tavuklarla geliyorum` derdi. Del Bosque büyük hoca Pascal`a `İnönü`nün yeni halini gördün mü?` diye sordum, `Muhteşem olmuş` dedi. `Ama televizyondan izleyebildim ancak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını. Orada hiç olmazsa taraftarın arasında olmak isterdim. Fakat taraftarın ve futbolcuların dikkatini dağıtmamak için İnönü`ye gitmedim` diye konuştu. `Yeni Beşiktaş`ı nasıl buldun?` soruma ise `Bir maçla karar vermek zor. Ama galip gelmemiz çok mutlu etti beni` diye cevap verdi. Del Bosque için düşüncelerini sorunca da `Benim için Beşiktaş`ın tüm hocaları çok değerli. Del Bosque de büyük hoca` dedi. Gülengül ALTINSAY - Akşam Gazetesi |
|
||||
|
||||
LOL
alinan kim kardesim )
ich bin neutraler beobachter und finde das alles FUNNY ) you know funny ??? ) hehe alinma arkadas cok zevkli oluyor bazen ) |
|
||||
|
||||
besiktas osmanli mi ??? :)) o.T.
ohne Text
|
|
||||
|
||||
Ich kenne viele...
BIJIKLIs die das nicht wissen bzw. nicht wussten ) das finde ich einfach witzig )
|
|
||||
|
||||
bendende sana LOL o.T.
ohne Text
|
|
||||
|
||||