| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
En büyük sava$ cahillige kar$i yapilan Sava$tir demi$ Atatürk cehaletin bir büyüyüde kendini hür sanip cehaletinin farkinda bile olmaman..
|
|
||||
|
||||
Hepinize önerim okuyun ogrenin, okuyun anlayin,okuyun anlatin ,okuyun yasayin, okuyun hissedin,okuyun ders cikarin,okuyun aydinlanin, okuyun gulun, okuyun mutlu olun, okuyun sevilin, okuyun SEVÝN baska careniz yok ..
|
|
|||
|
|||
Hahahah hic bu kadar gülmemistim coktan beri.
Haþim, Fatih, Mistik. Bu forumu tam kendinize benzetmissiniz.. Aldiklari nefeslerinden bile ürken kokarklar cengaver olmus... Geändert von seyrangah_06 (17.10.2017 um 18:54 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Ücü bir arada sütlü,sekerli Nescafe...)))))))))))))))))))))))))))))))))) i$e yaramaz üclü...))) hele o mistik yok mu , o mistik günahsiz yere benim Lara nickimi sildi bende LARA__ acmak zorunda kaldim...Mistik sana hakkimi helal etmiom seni ölüncüye dek affetmiyicem ..))))))))) |
|
|||
|
|||
“Yavrum bir soðuk Coca Cola içer misin Lara?”
Du leidest an Vaginallavinium |
|
|||
|
|||
parmaklanmak istermisin yavrum
|
|
|||
|
|||
SeyranGay (yani hamamoðlaný ) lan bu sendin
Zitat:
|
|
|||
|
|||
E-maskara, yirtik madam, hicazkar yaramazbaci, communist falan filan.
Ask Sehidi aslinda Imam Hüseyin'dir. Ama tarih bilgin fazla olmadigi icin sana bunu anlatmama gerek yok. Ama su kadarini ögren, damit Du nicht dumm stirbst... Imam Hüseyin'nin ölüme bir sevdali gibi sarilip ama yine de bas egmedigi icin zülüme bizim büyüklerimiz ona Hak askina ask sehidi derler idi. En sevdigim nick oydu ancak "yezit" adminler, Mistik, Fatih, Hasim falan filan burda baska senin gibi ibnelere dobra dobra yazdigim icin sildiler nickimi. Burda benim tek nickim bu... "Yezit" Adminler bunu sana tasdikleyle bilirler. MAC-Adresse, IP-Adresse, Subnetzmaske falan filan ayarlarindan... Sana tavsiyem, biraz hava al. Bak bir bayan senin gerini havalandirmak icin parmaklarini oynatmis o'nu ben saniyorsun. Benden sana tavsiye biraz disari cik hava hal biraz da "berin" yani kafan havalansin. Eger kafan üsürse sana güzel bir esarp göndermisti Lara hanim, onu kullanirsin ve nasil evinin kadini olacagini düsünürsün len amk yumusagi Elinin hamuruyla erkek islerine karisma kiz |
|
|||
|
|||
Cirkef, sana kemik atan oldu mu? Körler sagirlar bir birini agirlar, falan filan.. Benim yazilarimi gayet konzentreli okuyup ve bir cok seyler aliyorsun.
Len amk e$arpli köçeði, benden bayagi bir seyler ögreniyorsun. Geändert von seyrangah_06 (20.10.2017 um 18:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
Torunuyuz bir dedenin
Tohumuyuz bir bedenin Yezit ile cenk edenin Kilinc olsam ellerine... |