| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Zitat:
Kisiyi nasil bilirdin? Kendim gibi... Fazla söze ne hacet? |
|
|||
|
|||
Maydanoz
Pislik herzaman pislik kalir. Ne kadar yikanmaya calissada yine pisliktir.
|
|
||||
|
||||
Yobaz yine ezbere takmis
|
|
||||
|
||||
benimle sidik yari$tiranlar hepisi üzerine i$edi..
|
|
||||
|
||||
son dönemlerde birsey dikkatimi cekti kiminle görüssem esinden ayrilmis net deyil gercek hayattan bahsediyorum...sanki gökten dul yagmi$ ,bir ortamda 10 kisi varsa 9 dul...sizce bu ne kadar normal?
hayretler icindeyim. Geändert von Lara__ (09.10.2017 um 00:55 Uhr). |
|
|||
|
|||
...
Zitat:
İçinde bulunduğumuz yeni bin yıla girerken,uluslararası toplumsal çalkalanmalar,savaşlar ve ekonomik krizler,toplumsal yaşamların değişmesini sağlıyor.... Ekonomik alt yapı sosyal üst yapıyı belirlediği için,toplumların ekonomik yapısı bozulunca sosyal yapısıda bozuluyor,dejenere oluyor,başkalaşıyor... Evlilikler ve birliktelikler pamuk ipliğine bağlanır gibi bağlanmış son zamanlarda,kopmasıda zor değil.. Bilinçsizlik,eğitimsizlik,kendi geleneklerinden kopma da durumu tetikleyen etkenlerden,buna son zamanlarda dini bakışaçıları eklenince,sosyal insanın durumu zor.... |
|
|||
|
|||
Ne bekliyordun? Katrani kaynatsan olur mu seker, cinsini bilmem ne ettigim cinsine ceker.. |
|
||||
|
||||
yok
Aklinizin ucuna hayal gücünüzün erisemedigi ufkunuzun yetisemeyecegi seyleri düsünüyorum
|
|
|||
|
|||
Abi sende o biyik varken düsünme, o biyik senin yerine düsünüyor
|
|
|||
|
|||
Gereklilik;
Aslında bugün bir sürü şey yazmayı planlıyordum,nedense eve gelince tüm isteğim gitti birden.İsteğin yerini anlamsız bir duygu kapladı,kimilerinin hasret dediği derin yanlızlık.....
Sonrası malum,hiçbirşey yazamadım..... |