| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Sehr interessant, danke fürs Teilen!
|
|
|||
|
|||
Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir
https://www.youtube.com/watch?v=XRZMp8mtVhw
BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner tersine gider Şurda bir garip ölmüş Kuşlar yasına gider Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanı Bir at bindim başı yok Bir çay geçtim taşa yok Burda bir yiğit ölmüş Yanında gardaşı yok Hadi leylim leylalım Mevlam yazmış fermanı Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanı Söz & Müzik : Anonim / KARS /HANAK Düzenleme : Güldiyar Tanrıdağlı & Ceyhun Çelikten Klip Yönetmeni : Kemal Başbuğ |
|
|||
|
|||
Suavi / Yalı Çapkını
https://www.youtube.com/watch?v=zBRvX264uWg
Suspus oldu sazendeler bu gece Hazırlan fırtına kopmak üzere Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu Cam kırığı gibi doldun içime Eski bir madende göçük gibiyim Toprağın altında kalabilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kollarını Yaban inciri yalı çapkınım örtpas etme aşkını Çoban aldatan çit sarmaşığım sar bana kolların |
|
|||
|
|||
Yeni gelen özellik ile birlikte teorik olarak beğenme ihtimalinizin olduğu şarkılar çalma listesine otomatik bir şekilde dahil edilecek. Böylece çok daha keyifli bir çalma listesi ortaya çıkacak. En azından teoride böyle bir hedefi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak gerçek hayata nasıl yansıyacağı henüz net olarak bilinmiyor.
|
|
|||
|
|||
Kimseden korkmayim. Fkrinizi acikca beyan edin. Korkmak ölmekten beter. Cesur bir kere korkak bin kere ölür. Rhizome, nicht nur, aber vor allem auch Du bist damit gemeint. Angst ist ein schlechter Ratgeber, dass muss Du doch wissen.
Geändert von Atlantis1 (02.08.2021 um 23:02 Uhr). |
|
|||
|
|||
Arap ati yorulur da gönül yorulmaz...
Benim yarm bu eller de bir tane Arasam dünyayi da dengi bulunmaz.... Yolunuz acik olsun! Geändert von Atlantis1 (04.08.2021 um 19:39 Uhr). |
|
|||
|
|||
Bir yanim Erzincan VERMEM BAYBURDU, yikilsin düsmanin taht ile yurdu
|
|
|||
|
|||
Benim yarim bana küsmüş
Zülfünü gerdana dökmüş Muhabbeti benden kesmiş Sevilmeyi sevilmeyi.... |
|
|||
|
|||
Kimi engin kimi yüksek evlerinen
Kimi fakir kimi zengin böyleyinen Kazaların nahiyelerin köylerinen Gönlümün içinde yerin Kırşehir Gönlümün içinde yerin Kırşehir yerin Kırşehir |
|
|||
|
|||
Topraktan yogurmuşuz biz sevinci
Sulamişşiz yürekler de direnci Sevdamizi türkülere bölmüşşüz Bölmüşşüz de acilara gülmüşşüz... |