| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
KENDİNE İYİ BAK / Paul Dwyer
|
|
||||
|
||||
Ceyl'an Ertem feat. Gökhan Türkmen / Gönül [ Câhille Sohbeti Kestim © 2020 Kalan Müzi
|
|
||||
|
||||
Ayfer Vardar / Unutursun Mihribanım
|
|
||||
|
||||
Grup YORUM / Avlaskani Cuneli (LAZCA)
|
|
||||
|
||||
Dodan - Hayda
https://www.youtube.com/watch?v=3srmBL3Rffk
On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıdkı ismin duydum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum Güruh-i Naci'ye özümü kattım Adem sıfatında(n) çok geldim gittim Bülbül oldum firdevs bağında öttüm Bir zaman gül için zara düş oldum Bir zaman gül için Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) zara düş oldum O derya yüzünden gezdim bir zaman Yoruldu kanadım dedim el aman Erişti car'ıma bir ulu sultan Şehinşah bakışlı ere düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıdkı ismin duydum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Kırkların ceminde Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar Haydar (dost) dara düş oldum Yöre: Erzincan Söz: Anonim Müzik: Ali Ekber Çiçek Düzenleme: Erdem Altınses |
|
||||
|
||||
Dodan / Ay Gız
https://www.youtube.com/watch?v=SmZc...L3Rffk&index=7
Meni attın ay gız ay gız ataşa Beklemekti eşgini daim peşem Atacağdın meni sevdin söyle bes niçin Doldur eşgi şerbet kimi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galdı Meni incitme yalvarıram gel Ay gız... Atma terk etme Yollarına baha baha galdı gözlerim Sene varsın üreğimde sözlerim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Gözüm yolda galdı galdı ay gözel Payiz oldu yarpahlar oldu gazel Yollarına baha baha galdı gözlerim Sene varsın üreğimde sözlerim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Çağırıram gel haralarda galdı Meni incitme yalvarıram gel Ay gız... Atma terk etme Atacağdın meni sevdin söyle bes niçin Doldur eşgi şerbet kimi ver içim Söyle söyle sene bele n'oldu yar Yöre: Azerbaycan Söz: Zeynal Cabbarzade Müzik: Cahangir Cahangirov Düzenleme: Erdem Altınses Mix, Mastering: Cafer Ozan Türkyılmaz Vokal Mix: Erdem Altınses Yaylı: İstanbul Strings Fagot: Sertaç Çevikkol Piyano: Erdem Altınses Koro: Sidar Ateş, Adnan Kartal, Zeki Giray, Özge Arslan, Erdem Altınses Tar: Nihat Günaydın |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
aşkımdan vazgeçme/Leman sam
https://www.youtube.com/watch?v=4dmh8Ahe0m8
Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala Taşırım ben hasretin yükünü Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Varsın uzasın yollar Sen aşkımdan vazgeçme Yeter ki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dillerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala |
|
||||
|
||||
Mevlam Birçok Dert Vermiş / Dodan
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Seo agentura |