| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
:)))
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
O.Cocugu chat yapicam diye uykuda uyumuyor beyinsiz...boarda da dedikoduya ba$lami$ bu kancik hizini almadi ezik kiro...arkasi geni$ cikariyor bir yerlerinden 9 kumalli annan oglu bu kahpe Geändert von Lara__ (19.12.2016 um 01:43 Uhr). |
|
|||
|
|||
....
Bu lara nın yazdıklarına okuyunca anlıyorum ki belirlemem doğru,Genelev Patroniçesi demeyi unutmayın....
|
|
|||
|
|||
hayretler icindeyim simdi bunuda mi bir kadin dünyaya getirdi?
Cektigi dogum sancisina bile degmez, yazik!!! Geändert von Su_perisi (19.12.2016 um 17:02 Uhr). |
|
|||
|
|||
....
Bende merak ediyorum bu iki kafadan bacaklı kendilerini kadın mı sanıyorlar?Ben yakası açılmadık küfürler savuranları sadece sokak ta vücudunu para karşılığında satan kadınlar biliyorum.İnanın şimdiye kadar tanıdığım hiçbir kadın bunlar kadar şirret değildi.Bir aile terbiyeleri vardı.....
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Sokak kadini diye kücümsedigin o kadinlar senden bin kat daha $erefli en azindan yedigi kapa sicmiyorlar,üzerinde ya$adigi topraklara ihanet etmiyorlar,Vatanlarina ,bayraklarina sahip cikyorlar.....sinsice pusu kurup masum insanlara saldirmiyorlar,masun bebekleri,izne ayrilan askerleri ,okula giden cocuklari savunmasiz insanlara saldirmiyorlar Kahbe ..SEn Kürt bile deyilsin le$i resilmekte gec kalinmi$ pis bir Teröristsin.... Terörba$i baban Öcalan , cocuk yaslarinda kizlarinizi daga cikartip $erefsiz terör örgütünüze zorla hizmetde bulunurken de gikin ciktimi terörist dölü..... P.S Bu O.cocugu yollarimi gözler oldu lara online olmasin,Annanin reklamini yapmaktan i$ yapiyon mü$teri beklemez git soganlarini dogra ,dönerini cevir mal Geändert von Lara__ (20.12.2016 um 01:32 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Ibne konudan konuya atlamaVTANIN neresi senin???? Istiklal mar$indan neden rahatsiz oldugunu söyle,VATANIN NERESI;pis terörist???? Lan pis terörist sana höt diyorum g.öt anliyorsun..Tükürürüm senin 20000 payla$imina SENIN yaptigin tek $ey insanlari birbirine ki$kirtmak ezberini tekrarlamak ,SEn Kürt bile deyilsin pis bir Teröristsin sadece,Kürt olsan Ben Kürtüm dedigin o Kürt kelimesinin bile Türkce oldugunu bilir Vtanina hainlik yapmazdin, sana Soru sordum SENIN VATAN NERESI? ATAN KIM SENIN KAKPE?????Aksini idda ediyorsan bana VTANINI SÖYLE? VATANIN neresi SENIN ATAN KIM? Lan terörist senden sokak kadini bile olmaz. Sokak kadini diye kücümsedigin o kadinlar senden bin kat daha $erefli en azindan yedigi kapa sicmiyorlar,üzerinde ya$adigi topraklara ihanet etmiyorlar,Vatanlarina ,bayraklarina sahip cikyorlar.....sinsice pusu kurup masum insanlara saldirmiyorlar,masun bebekleri,izne ayrilan askerleri ,okula giden cocuklari savunmasiz insanlara saldirmiyorlar Kahbe ..SEn Kürt bile deyilsin le$i resilmekte gec kalinmi$ pis bir Teröristsin.... Terörba$i baban Öcalan , cocuk yaslarinda kizlarinizi daga cikartip $erefsiz terör örgütünüze zorla hizmetde bulunurken de gikin ciktimi terörist dölü..... P.S Bu O.cocugu yollarimi gözler oldu lara online olmasin,Annanin reklamini yapmaktan i$ yapiyon mü$teri beklemez git soganlarini dogra ,dönerini cevir mal Geändert von Lara__ (20.12.2016 um 02:05 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
LAN Beyinsiz SANA VATANIN NERESI SENIN DIYE SORUYORM??????? Kürtler kac yildir nerde yasiyor diye sormuyorum??? KAPHBENIN DÖLÜ BANA VATANIN NERESI,ATAN KIM???? ONU SÖYLE????Annanin ve KUMALARININ HAYATINI ANLATMA... |
|
|||
|
|||
lara nın saçmalamaları;
İşte sorun burada,yazıyorum ama hala anlamıyorsun ben ne yapim şimdi.Çünkü kulaktan dolma kelimelerle siyaset yürütmekten kaynaklı,tipik türkiye eğitimi gibi ezbere dayalı konuşuyor ve öyle yazıyorsun.Sana ne anlatsam boş...Kafan boş çünkü,almıyor ve basmıyor....
|
|
|||
|
|||
kalbimin dim dimi
sirf sana laf yetistirmek icin geceleri uyumuyor, suna yazip durma kendine baska bir meskuliyet bulsun, hayatinda bir haycan olur belki
|