| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Ah ulan Sevda
|
|
|||
|
|||
Sen Olsaydın/Mazlum Çimen
|
|
|||
|
|||
Yobazlara Kapak !
Suriye;suriye halklarınındır !Tüm emperyalistler ve onların uşakları yobazlar defolun !
https://www.youtube.com/watch?v=9W2pUjNTbwk Nesid El Tahrir Lali lali lali Yaalamna lali bil ali ğali ğali ğali Nisrek ya vatanna ya ğali Tahtic nehu ena bit feyya Ena sevri ah ya niyelli Hey! Ciyali sevra el abtal Eş şams bıtıtlağ mebtıntal Ceberul mıhtar attırhal Ülal arab ruhi u mali Hey! Saddul ğafıb bil migla U kalu ya muhtel tıla Beyyi u ciddi kalu smea Trab el vatan al ruh ğali Hey! Kil el arab tinedi fik Ya vatanna Allah yehmik Kil ayed al arabi bi kalbi U nisanek halit ğali Hey! İsmea ismea Şems bititla Raye bitirfa Bıkra btilma bıkra btilma Bıtrif u bittam bibali Ana sevri, ana arabi Ana sevri, ana arabi Ana arabi ah yaniyyali KURTULUŞ MARŞI Hey! Dalgalan Ey bayrağımız yükseklerde dalgalan Değerli, ey vatanımız, kartalın değerli Kanatlarının altında gölgelenirim Ben devrimciyim, ne mutlu bana Devrim kahramanlarındır Güneş doğar, gecikmez Düşmanı gerilettik Araplar’a canım, malım feda Hey! Düşmana sapanla direndiler ‘Ey işgalci çık!’ dediler Babam, dedem ‘dinle’ dediler: ‘Vatan toprağı cana kıymetlidir’ Hey! Bütün Araplar seni çağırır Ey vatanım Allah seni korusun Arapların bütün bayramları yüreğimde Ve Nisan aklımdadır Hey! Duy, güneş doğar, bayrak yükselir Yarın parlak, dalgalanır ve aklımda kalır Ben devrimciyim, ben Arap’ım Ben devrimciyim, ben Arap’ım Ben Arap’ım, ne mutlu bana |
|
||||
|
||||
Gulluuuu guggulu gulu gulu
Zitat:
5 *Haww Hawww hawww hawwww 5*gulu gullu gullu gullu gulgulu Oynama $ikdim $ikidim ile ayni ciddiyete..))))) zerre kadar ciddiyeti olmayan tamamiyle Provokasyon unsurlu payla$ilmakta https://youtu.be/pYbC5vQbC8c.... Kuzey irakta kurtulan Kirolarin milli mar$i kendilerinin di$inda ciddiye lan bilen yok... TC tek bir istiklal mar$i var oda Korkma sönmez bu $afaklarda diye Ba$lar...aksine idda eden türk düsmanidir TC ya$ama hakki yoktur skt olup gidin Iraka,Irana mar$inizi orada anirin ..le$ kokan ölülürenizi birde TC ,topraklarina gömüyorlar sizin...Böyle $erefsizleri TÜRK konsulosluguna $ikayet etmeyen de TC dü$manidir.... Sizin TC bastiginiz her metre haram serefsizler yerin IRAK |
|
|||
|
|||
Basit kişilik;
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Nesid El Tahrir
Suriye halkının;emperyalistlere ve onun uşakları Akabe,El Nusra,İşid vb. katiller korosuna karşı kazandığıı zaferi selamlıyorum.Suriye,suriye Halklarınındır ve hep öyle kalacaktır.Bu da size kapak olsun yobazlar...
https://www.youtube.com/watch?v=9W2pUjNTbwk |
|
|||
|
|||
Mehmet Akif Ersoy
https://www.youtube.com/watch?v=oiwZYHhUXtw
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
|
|||
|
|||
Hasta insanlar;
Bazı insanlar hasta gerçekten.İstiklal marşının,işid teröristlerini kurtaracağını mı düşünüyorlar.Yada İşid direk Akabe hükümeti tarafından oluşturulan sapıklar ordusu ki,bu yobazlar bu kadar zıplıyor.Anladınız mı şimdi resmin gerçek yüzünü?
|
|
|||
|
|||
Mehmet Akif Ersoy
https://www.youtube.com/watch?v=oiwZYHhUXtw
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettigi günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlarki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arsa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! |
|
||||
|
||||
Zitat:
Siz önce donunuzun altina kilot giymeyi ögrenin sonra kurdistan hayalinize devam edersiniz Geändert von Lara__ (18.12.2016 um 00:16 Uhr). |