| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
@feyzade
du solltest dich wirklich dringend untersuchen lassen würde ich dir vorschlagen aber, wenn du gesund wärst und wüsstest, dass du nicht normal bist, würdest du eh nicht sowas schreiben. vielleicht verstehst du nur das (hoffe): Allahin adini katmakla Allahda senin yalanlarini gercek gibi göstermene yardim etmeyecektir. psikologlara Allah yardim etsin diyorum bu vakayi gördükten sonra. Forumda nerde kavga varsa senin yazilarindan dolayi. buda demekki sende sorun. kendinle barisik degilsin, evindemi nerde sorunun var bilemiyorum amaa sorununu baska insanlara saldirarak ve yalanlar uydurarak cözecegini saniyorsan, yaniliyorsun. söyledigin iftiralarin cezasini Allah versin, seni o yüzden Allah bildigi gibi yapsin. Madem! Allaha inaniyorsun (?) onun adiyla bari yalan atma diyecegim amaa saglikli olsan zaten yapmazsin. |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
insaAllah!!
|
|
||||
|
||||
das hättest du gerne nicht wahr?
senin gibi forum bekciligi yapmiyorum. calistim geldim ve keyfimde gayet iyi sen ilgi cekmek icin seviyesiz bir mahalle kavgasina dönüstürmek istiyorsun her konuyu ama üzgünüm belki sen tanimasanda, cevrende böyle insanlar olmasada; evet burada senin gibi sadece ilgi cekmek icin herkese saldiran degil, sadece yorum yapmak icin giren bayanlarda var. evet ne kadar cirpinsanda, inanamasanda, "erkeksin, lesbiyensin" diye iftiralar atsanda, sorry ama burda bayanlar var feyzade. bilmem bu ne demek bilirmisin. üzücü bir vakasin. iste o yüzden burada yaziyorum. senin gibiler egitimden uzak, sadece sohbeti bu sekile cevirerek yazan insanlar oldugu icin ve o yüzden "hauptschule" lerin kalkmasini, senin gibilerin egitim kurbani olmamasi icin burdayim. egitimin yerinde olsaydi, yazdiklarinin ne kadar zavalli oldugunun farkinda olurdun. ama bu durumda ne yazsam nafile. cahile laf anlatmak mount everest dagina cikmaktan daha zor oldugunu okumustum gecenlerde gazetede. ama bu kadar cabuk karsima cikacagini hic tahmin edemezdim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Battikca batiyorsun Turan. Önce türk olmiyanlara hakaret, sonra benim namusuma hakaret, simdide tahsilsiz insanlara hakaret! Sen kendini masaAllah cok Üstün görüyorsun. Sadece tek bir konuda haklisin: Benim kim oldugumu bilmiyorsun. Sana kimin olmadigimi söyliyebilirim, senin gibi irkci, cirkef, hakaretci ve iftiraci bir insan degilim. |
|
|||
|
|||
@SevtapTuran
InsaAllah!!!!
|
|
||||
|
||||
hmm zaten sorun burda. benim türk olmam senin sorunun. saniyorsun Allahin adini alinca korunurum? zaten anlamistim tugcede yazdigim yorumdan sonra: "iste gercek türk kizi, cesur ve yardimsever" dayanamayip bana saldirdiginda türk olmadigini anlamistim.zaten türk olsan turan ismini neden sectigimi anlardin.
evet cok cahilsin. turanin ne demek oldugunu anlamayip bana erkek diyecek kadar cahilsin Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Ben turanin ne demek oldugunu gayet iyi biliyorum. Ama senin gibi bos bir tencere olmadigim icin, sürekli tingirdamiyorum. |
|
|||
|
|||
InsaAllah!!!
|
|
||||
|
||||
ha gayret feyzade
biraz daha büyük yaz, hani birde kirmizi rengi seciyordun ya? belki o zaman dualarin gercek olur, dikkat geri sana dönmesin. biliyorsun Allah kötü niyetlilerin duasini kabul etmiyor |