| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
dogru söze ne hacet..))))
|
|
|||
|
|||
) Banu'yla bir bir Ordu bile basa cikamaz! Nene Hatun'un torunu o
|
|
||||
|
||||
Nurbanu ,bitaneeeee..))) |
|
|||
|
|||
beni utandiriyorsun
nene hatun ve diger ATALARIMIZIN ruhlari sad olsun, Rabbim nurlar icinde yatirsin Geändert von NurBanu (05.04.2015 um 20:43 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Su karadenizliler yokmu. Su türküyü dinle insanin nesesi yerine geliyor. Osterfeuer falan diye olmadik ugrasilar yapiyor almanlar, yok arkadas. Hislerini cok iyi ifade edebiliyor insanlarimiz. Aklima birden Bir Film geldi: güllü geliyor güllü: türkan soray, ediz hun ve Kemal sunal ile. Tam zamani bana tekrar bakmanin: 42.dakika ve 55. dakika vaktiniz yoksa https://m.youtube.com/watch?v=8SaecUoNSIA Geändert von SevtapTuran (05.04.2015 um 20:22 Uhr). |
|
||||
|
||||
bu sitenin/forum'un kurulma amaci yazilariyla yorumlariya insanlarin birbirine arti bilgiler kazandirmak oldugunu dü$ünüyorum.
DEDIKODUCU,IFTIRACI,FITNE,FESAT INSANLAR ISTEMIYORUZ ,SEVMIYORUZ bütün bu saydiklarim basit ruhlu,basit insanlarin eylenceleri,bizlerde burada bu tarz karükütürlerle mücadele etmek zorunda kaliyoruz. dikkat cekmek sivrilmek icin anlamadigi bilmedigi konularda ,fikir üretmek ,küstahca ,arsiz ve pi$kin bir $ekilde bilgiclik taslayarak, kişilerle zıtlaşıp tartışma ortamı oluşturarak ve bazılarını hedef seçerek, onların üzerinden prim yapmak amacıyla, o kişilere karşı patavatsızca,sacma sapan, mümkün olmayacak kadar uydurma yalanlar,iftiralar atarak hala ikiyüzlü bir tavirla kendinden emin. hala abuk sabuk yorumlariyla utanmayi aklina getirmeyen ,attigi iftira ve yalanlara kar$i cikan insanlara iftira atmaktan ,camur bula$tirmaktan cekinmeyen,hic bir soruya carpitmadan evap veremeyen,insanlari dezonforme etmesi mümkün yöntemleri kullanmaktan cekinmeyen ,insanliktan istifa etmi$ gözü kara bir ruh hastasi ,piskopat bir kadinla ugra$mak zorunda kaliyourz..kirli menfatlerin ugruna foruma hastalik gibi yayiliyorsun. Ar damarı çatlamış, ruh zarı patlamış ki$iler DEYIL DUYARLI,MERHAMETLI,IYI NIYETLI,AKLI,KALBI GÜZEL INSANLAR OKUMAK ISTIYORUZ BURADA.. haksızlığa kar$i susan yapan kadar suçlu deyilmidir.. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Karadeniz türküleri cok hos. Bende bu filmle aslinda karadeniz kadininin cesurlugunu saf ve temiz Bir sekilde temsil eden güllüyü paylasmak istedim, seyrangahinda yorumundan sonra. Zitat:
Dulkonusundada: Dulluk sorun degilde, inkar etmek dogrulari mesela o surun. Geändert von SevtapTuran (05.04.2015 um 22:54 Uhr). |
|
|||
|
|||
Yüregine saglik kalbimin dim dimi
Zitat:
elbetdeki, haksizlik karsisinda susanlar, en az suclular kadar sucludur!!! "Bana dokunmayan yilan 1000 yil yasasin" modundan kurtulmali insanlar, ve haksizlik karsisinda SAVASMALI, gerekiyorsa bu savasta can vermeli ama asla onurunu kaybetmemeli. Bu güzel yazina tek ekliyecek bir söz var o da su dur: "Haksizlik karisinda susan dilsiz bir seytandir" Hz. Muhammed (sav) IYI ki varsin kalbimin dim dimi benim mangal yüreklim, RABBIM herseyi gönlüne göre versin |
|
||||
|
||||
Zitat:
Amin cümlemizin t$k ederim benim akli,ahlaki,kalbi,ruhu güzel arkada$im |
|
||||
|
||||
Zitat:
HAHAHAHAHAHA |