| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
samsung galaxy s5 hülle
Hükmü ne dir sağdan soldan anayasa devşirmenin? Rahman`ın yasalarına muhalif hükümler vermenin? Geändert von aplicatus (07.02.2015 um 10:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yani nickin hayirli olsun
|
|
||||
|
||||
Yüregine saglik yazip paylasanlarin
Garibin malina yan bakanlarin Hak ve adalete saldiranlarin Alcaklardan asagi cükür var mi? Zitat:
|
|
|||
|
|||
Kötünün kütüsü var, Alcaklardanda alcagi vardir.
|
|
|||
|
|||
Yuhuuuuuuuuuuuuuu HUHU lebt
|
|
||||
|
||||
’Ölür ise ten ölür canlar ölesi değil!’
’Ölür ise ten ölür canlar ölesi değil!’ ............ Yunus Emre
’Bana öldü demeyin, yoruldu gitti deyin!’ ..... N.Ertas Gülümseyen her yürek, kalpten gülesi değil, Coşkun akan ırmaktı, duruldu gitti deyin! Alır mı uzaklığı, ruhum uzaklığından Kurtulur muyum bilmem, beden tutsaklığından Hayatın çözülmeyen, bu bulanıklığından Rüzgârlarla beraber savruldu gitti deyin! Her çaresizlik sanki, biraz da ben kokuyor Her yalnızlık, gölgemi gördüğünde korkuyor Her ayrılık içimde depremler bırakıyor Gönlü göçmen bir kuştu, vuruldu gitti deyin! Unutulmuş bir yıldız kayıyorken göklerden Bakışlarım mecalsiz düşüyor yükseklerden Sonsuzluğa uzanan biçare dileklerden Suâlsizce vazgeçti, darıldı gitti deyin! Sessiz bir hıçkırığa gömerek vedaları Kimsesizliğe mahkum o mahzun edaları Çöllerin hayalinde bırakıp vahaları Mecnun’un hasretiyle kavruldu gitti deyin! Kadim tarihe sordum, ’hükmü hicran!’ dediler ’Evvelkiler çok yandı, şimdi sen yan!’ dediler ’Vuslat mahşere kaldı; sabret, dayan!’ dediler Kupkuru bir kefene, sarıldı gitti deyin!... .................................................. .................. mürsel emre doğan , |
|
||||
|
||||
Yandigi yüregine sarildi gitti deyin
Hayat cok çetrefilli tuzaklar kurdu ona,
icmedi pinarlardan bir kere kana kana Cekti gitti dünyadan yüregi yana yana Yandigi yüregine sarildi gitti deyin Alisamadi asla felegin cilvesine Haram lokma deymedi bu türkün cenesine Gönülden bir yar sevdi oda birkersine Ona kavusamadi kirildi gitti deyin Ehli sefa degildi ehli cileyi secti Ektigi mahsulleri les kargalari bicti, Adalet köprüsünden gözü kapali gecti O ölümü öldürdü dirildi gitti deyin 1insanol Zitat:
Geändert von 1insanol (08.02.2015 um 01:19 Uhr). |
|
||||
|
||||
Rtük dayı
Derdim anlatacak makam ararken
Dediler rtük senin muhatabın Basın yayın milletimi yakarken Ne diyor bunlara senin kitabın? Önce tanıtayım kendimi sana, Müslüman Türkoglu diyorlar bana Çok can verdik önündeki vatana Kanallardan pislik akıyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Tanıttığım yeter size kendimi şimdi açayım da dinle derdimi Dert etmişim milletimin derdini Kanallar gençliği yakıyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Birkaçı istisna çoğusu behbat Hele birtanesi tam bir piskopat Sapığın fikrini bir kuyuya at Kanallarda hoca (!) oynuyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Kimi peygamberi kamyona koyar kimisi islamın dibini oyar bazı deyyüzlerde gençleri soyar Kanallar namusu satıyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Zan ederdik hepsi yerlere batmış Lüt kavmı at kavmı hepsi hortlamış Bizi biz eyleyen ahlak horlanmış Kanallar alçaklık ekiyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Emanet edilmiş bu vatan bize Sarhoşun önüne olamaz meze Tüm ahlaksızlıklar yükseldi dize Kanallar ülkeyi boğuyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı Görmüyormusunuz kanal boynuzu,? Allah deyip sanki soyuyor kuzu Bağlayın bir bağa sapık öküzü Kanallarda gençlik batıyor dayı ...Vatan için bağrım yanıyor dayı ...Mezarda şehitler ağlıyor dayı i-a 1insanol |
|
||||
|
||||
Ey Kızıl Çin
( Şiirin Hikayesini Görmek İçin Tıklayın )
http://www.sabah.com.tr/dunya/2015/0...rildi?paging=2 Ey zalim çin devran mutlaka döner Ettiğin zulümler kalmaz yanına Bil ki bir gün hesap sorulur senden Türk korkusu vardır o pis kanına Çek elini garip soydaşlarımdan Uzak dur değerli dindaşlarımdan Aklın başına al demesi benden Bir gün mutlak hesap sorulur senden Ne bir değerin var nede insanlık Bize yaptıkların büyük alçaklık Biz ölsekte diriliriz her yerden Birgün mutlak hesap sorarız senden O Doğu Türkistan vatanımızdır Yusuf Alptekinler gardaşımızdır Aşarız o korku setlerinizden Birgün mutlak hesap sorarız senden Biz birlik olsaydık böyle olmazdı Dünyada masumun kanı akmazdı Madde oynatmasin aklın yerinden Birgün mutlak hesap sorarız senden Birkaç sözümda var müslümanlara El sürmesek çinden gelen mallara Vaz geçerler belki zulümlerinden Bir gün Allah hesap soracak bizden i-a 1insanol |
|
||||
|
||||
Dersimi aldım
Anlamsız hayat olmaz diyerek
Araştırdım hayatın anlamını Bak denilen yere doğru bakarken Sebil buldum baldan tatlı canımı Hayatla vuruşup yordum kendimi Sorgulayıp durdum dertsiz derdimi Her gece batıp sabah doğarken Batıp doğurtana verdim sevgimi Hayat gemisinden deryaya daldım Serinlenirim derken ateşe yandım Her nesnede başka imza ararken Tekbir imza bulup dersimi aldım i-a 1insanol |