| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Esinden ayrilan yarali ördek
Öter dertli dertli göle cevrilir Yarali gönlüne bulmadi ortak Gözlerinin yasi sele cevrilir Yarali bir ceylan daglar basinda Uyur yavrusunu görür düsünde pervaneler gibi ask atesinde Kerem yanar Asli küle cevrilir... |
|
|||
|
|||
Yüce dagi asan bilir
Asipta dolasan bilir Nazli yardan ayriligi Gurbet ele düsen bilir Gelin oy, gelin oy, gelin oy... Ah yandi yürek derin oy.... |
|
|||
|
|||
@Gelincige (kendi siirim)
Heyecanli bakismalar simdi mazi de kaldi Beraber gecen zaman artik bir ani oldu Kalbimdeki sevdamin yerini hasret aldi Gözlerin gözlerime baska aleme kaldi.... Geändert von GoerenBilir (07.03.2009 um 03:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
Ne acilar yasadim ne bedeller ödedim
Senden baska hic kimseyi böylesine sevmedim... Geändert von GoerenBilir (07.03.2009 um 03:16 Uhr). |
|
|||
|
|||
Ben kas isem sende benim gözümsün
Ben dil isem sende benim sözümsün Vucudum ruhusun sen özümsün Gözlerimin bebegisin yar benim Yol tas diken ben sana nasil varam Derinden kaniyor su gönül yaram Bu hayati sensiz yasamak haram Anlimdaki yazisin sen yar benim ..... der ki kalbim kavrulur Gelir gecer zaman ömrüm savrulur Has bahcede bülbül gülsüz mahvolur Mezarimda tasimsin sen yar benim.. benden gelincigime |
|
|||
|
|||
Gecenin Tam üçünde
Düz değil düzen değil
az değil ezen değil Boz değil bozan değil Bir gül biter içimde içimde içimde Tam bildiğim biçimde biçimde biçimde Oy gecenin tam üçünde gecenin tam üçünde Sevda gibi kanımda can verirken elimde Pençe gibi düşümde uy değil uyku değil Uy değil uyku değil Bir gül biter içimde Gecenin tam üçünde Can değil canan değil er değil eren değil Geç değil erken değil Bir gül biter içimde içimde içimde Tam bildiğim biçimde Oy gecenin tam üçünde gecenin tam üçünde |
|
|||
|
|||
Akilli ol senin aklini alirim!!
|
|
|||
|
|||
Dogru söze ne denir ki!
Tereddütsüz inaniyorum aklimi alabilecegine! Coktan almamissan eger
Geändert von GoerenBilir (07.03.2009 um 20:58 Uhr). |
|
||||
|
||||
....
Lokman hekim gelse dost dost sarmaz yarayi,
Hilebaz dostunan dost dost actim arayi. Ne köskümü koydu dost dost nede sarayi, Baykuslar tünedi dost dost dalima benim degme felek degme degme.... |
|
|||
|
|||
..And they showed me a world where I could be so dependable,
Clinical, intellectual, cynical the logical song- supertramp |