| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Das sagst Du so, meine Freunde sind da mit Hochdruck dran. Ich bin noch für ein paar Tage in der Türkei. Aber denke nicht, dass ich mich vor der Renovierung drücke :-D
|
|
||||
|
||||
yesilcam neki
buranin filmini ceksek RTÜK hemen yasaklar |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Bedauere, du liegst falsch. Aber ich muss zugeben, dass mir das nicht gerade ungelegen gelegen kommt
|
|
||||
|
||||
Nurbanu sen gercekten cok iyi bir dost ,cok iyi bir yol arkadasisin ,hem sanal hemde gercek hayat da ,ruhunun güzelligi kalbine vurmu$ var olan nadir insanlardansin iyiki tanidim seni..
Hak ettikleri cevabi sen fazlasiyla vermi$sin hic cekinmeden hem de Ailen olmadan yanýnda, kolay hedefsin IFTIRACILARA;YALANCILARA'eðer ki, seni savunan ve söylediklerini alýntýlayarak p.. haline getiren kiþi ya da kiþiler yanýnda yoksa,bu yazdýklarýnýn da pek bir anlamý kalmiyor.Bu kadar kötü niyet sanal olmakla mümkün diye dü$ünürken"SANAL da olsa her insanin sinirlari oldugunu dü$ünüyordum ,yanildigi mi anladim. simdi anladin mi banu neden böyle yazdigimi? Sanal alemde Allahin adini bile manipule etmekten cekinmeyen bir yaratiga ve tamamiyle sanal alemde suhurunu yitirmis hastalikli bir kadina neyi ne kadar anlata bilirsin Allah sahidim olsun ki, bu yanlarina kalmiyacak Zitat:
Bize tavsiyede bulunabilecek samimiyetimimizin olmadigini hatirlatirim Zitat:
PS:bu yazinin devami olacak ama simdi degil .... zamani geldiginde, ve daha fazlasi olacak. Geändert von Lara_ (01.03.2015 um 01:35 Uhr). |
|
|||
|
|||
Lara sende bu tür seyleri ailen ile konusmaya yada arkadaslarin ile özelden konusmayi bi ögrensen artik.
|
|
|||
|
|||
Ich wünsche euch allen einen erholsamen und schönen Sonntag. Habt einen angenehmen Sonntag. Lasst euch nicht ärgern. Nana Mouskouri - Guten Morgen Sonnenschein Und passend zum wunderbaren Gesang für euch einen Laola |
|
||||
|
||||
Zitat:
bizler sizin özelinizdeki yasadiklarinizla ilgilenmiyoruz ve bizi burada rahatsiz etmenizi siddetle kiniyorum. |
|
||||
|
||||
Zitat:
yaptiklarini burada tekrarlamalarina anlam veremiyorum. kendilerince iyi birsey yaptiklarini zannediyorlar, ama herkesin gözünde ne kadar cirkef ve küfürbaz olduklarini belli ediyorlar. umarim cok yakin zamanda akillanip burada bizleri rahatsiz etmeyi birakirlar. |
|
||||
|
||||
das wünschen wir dir auch
|