| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Kadina siddete Hayir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu her türlü siddeti iceriyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Hayir degilim. Ama görmedigim birsey varsa, aciklarsan sevinirim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ben sadece kendim icin konusabilirim. Ama Bosphorusun bana darbe attigi yok. Yinede beni savundugun icin, sagol varol. Malum, benimde sana bir sualim olacak. Ne olduda sen böyle degistin? Sahsen ben pek inanamiyorum. Ardindan ne cikacak diye bekliyorum. Daha dün, ortaligi yikan adam, bir saniye olsun, sakinlesemiyen adam, her lafa laf yetistiren adam, herkese karsi, ve herseye karsi olan adam bugün birden bire melek kesildi. Pek inanilir gibi degil. Karanliga biraz isik getirsen diyorum? Senin degisimin 2-3 derece degil 90 derece de degil 180 derece. Noldu? Bunun sebebi varmi? Yoksa buda sadece senin oyunlarindan biri mi? |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Acinancak durumdayiz!
Heryil kadina siddet artarak yükseliyor,ölümler gittikce cogaliyor.Bu bize toplumumuza dayatilan fundamantalist bakis acisinin ürürnümü,yoksa iletism araclarinin gelismesiyle,haberleri daha cabuk aldigimizdanmidir bilmiyorum?Fakat bir vahset kültürünün türkiyede yaginlistigini söyleyebilirim!Kadinlar nezdinde insana siddete hayir demeliyiz!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
sizleri burada cok rahatsiz ettigi icin baska yöntemle onu yola getirdim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Gewalt ? Drohung ? Erpressung ? Nötigung ? ohh ich ahne was von Mafiamethoden, ganz schlimm. Selbsternannter Möchtegern Etwas, das bist du! |
|
|||
|
|||
Ve yine kendini silmis. O adamin samimiyeti anca bu kadar. Ne erkek ne erkek. Yine kacti, ve kendine girecek delik ariyordur..arasin bakalim. |