| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
vatanimizi emin ellere verdik arkadaslar. secim sonrasi 14 + 1 cati grubu yatiyor. hdp/bdp yatiyor. ama AK Parti secimleri kazandigi halde hemen is basina gecti. MKYK toplandi ve yeni döneme gecis süreci icin yol haritasi belirliyor. türkiye bu kadar caliskan siyasi parti görmedi bu güne kadar. Allah basimizdan eksik etmesin bu dava ugruna yola cikanlari. |
|
|||
|
|||
Bir bakire bir pezenvengin elinde ne kadar emin ellerdeyse, Türkiye'de AK(P)ezevenklerinin elinde o kadar emin ellerdedir..
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
lütfen arkadaslar burada bu kadar seviyesizlesmeyin!!! |
|
|||
|
|||
Ben sana senin tahsillinin geregini veriyorum manbee. N'oldu lan? Yalanciktan alinmis ayaklarina mi yatiyorsun bi-seksüelcik...
Not: Mersin ile Adana kardestir.. Adana'dan adam cikar.. Kadinlari da "adam" gibi yürekli olur.. Eger öyle birisi senin ne cacik oldugunu söylerse, bunda dogruluk payi yüzde yüzdür... AKP'lilerde niye bu kadar cok ipne var lan? Kadinlarin kahkalarindan korkan yavsaklar, ya bir erkegin narasinda ne yapar aceba? Türkiye emin ellerdeymis.. Hic gülesim yoktu |
|
|||
|
|||
Yoo, valla hicte sinirli degilim yoksa iki kat yukari cikardim sana bir ben vururdum iki de yer vururdu
Sen benim icin gülmeme bir de birsin manbee Vaybee'de sen olmasan var ya ben tövbe kolay kolay yazi yazmam! Belki de hic ugramazdim buralara.. Vaybee'ye bir kac euro danke-schön transferi mi yapsam ne? |
|
|||
|
|||
Zitat:
secim sonuclarini gördügümü de nerden cikariyorsun? desteklemedigim kisiler yüzünden, bana laf edemezsin. hele de devletin agziyla konusarak. Devlet agziyla konusmak, senin isin degil. böyle yaparak ortaligi karistiriyorsun. |
|
|||
|
|||
Eger caka_bey gibi sabirin öbür adi olan birisi manbee'ye kiliclari cekerse, bayagi sabir tasi catlamis anlasilan
|
|
|||
|
|||
Yapma yaww? Hani nerde? Göster de bende görüyüm. Lan manbee, biraz hopp dedik, ufak at. Kale de Volkan yok
|
|
|||
|
|||
Einbildung ist auch eine Bildung ne manbee! Ja das muss der springende Punkt sein.
Burda Caka_Bey sana agzinin payini daha nasil versin, benim verdiklerim zaten malum. Kusuruma bakma, o rolü ben üstleniyorum. Timeraiser'nin bir degerlendirmesini oku. Ne demek istedigimi belki anlamasan bile, daha iyi algilarsin |
|
||||
|
||||
gazze kazanmis israilin haberi yok
suriye kazanmis savasanlarin haberi yok irak kazanmis ISID in haberi yok bu nebicim kazanmak heryer kangölü... kan sinirlarimiza dayanmis |