| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
"Ve bir dervişe aşkı sorarlar bir gün. Cevap vermez, oracıkta can verir"
-PİR, AHMED YESEVİ ROMANI- |
|
|||
|
|||
R. Ihsan Eliacik
'Birgün gelecek devlet rüyalarla yönetilecek'...
Geändert von Ask_Sehidi (25.07.2014 um 19:22 Uhr). |
|
|||
|
|||
''Karşılık vereceğine kesin inanarak Allah'a dua edin. Şunu da bilin ki, Allah kendisinden gafil ve başka işlerle meşgul bir kalbin duasını kabul etmez''.
Hz.Muhammed (asm), Tirmizi, Daavat:65;Müsned,2:77. |
|
||||
|
||||
Sevdan sevdamızdır bizim... Kavgan kavgamızdır bizim... Davan davamızdır bizim...
MİLLİ İRADE MİLLİ GÜÇ |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ihsan Eliacik!
Bazıları bana muhafazakarların geleneksel değerleri ile uğraşma, çok dışlanıyorsun bu yüzden diyor. Dışlamanın nedeni dini, kelami tartışmalar değil; siyasi duruşlardır... Bak Türkiye'nin en geleneksel değerlerini yaşayan Cemaat gurubu ne hale geldi... Kaç gündür hatimler indirip okuyup üfürmelerine, adliyenin önünde cevşen duaları okumalarına rağmen İsrail ajanı oldular, haşhaşi oldular, her şey oldular. İstediğin kadar geleneksel değerleri savun veya reddet bunun bir önemi yok, biat etmedin mi böyle olursun..ibret alın..
Not: Caka_bey bilhasa okusun! |
|
||||
|
||||
Zitat:
gülencilere hakaret eden sen degilmiydin? demekki chp ile ittifak etmeleri seni cark ettirdi. iste bu nedenle hep muhalefette kalacaksiniz arkadaslar görüyorsunuz omurgasiz insanlar dün küfür ettiklerinin bugün avukatligini yapiyor. |
|
|||
|
|||
Ben Halk askina, Hakk askina mazlum ve magdur nerde varsa ondan yanayim. Cenab-i Allah'u Teala C.C'u benden bunu böyle istiyor.. Riskimi veren Hüda'dir kula minnet eylemem gibisinden..
O kesim su siralar cok büyük zülümlere ve acilara mahruz kaliyor.. Filistin halkinin acisinin bir öteki sekilini de Cemmat'a yakin insanlar yasiyor.. Bak ben cemaatci degilim. Ama cemaatten bir arkadasim var.. Allah icin Türkiye'de bana ne ikram da, ne yardim da ne de ahdi-vefa'da kusur da bulunmadi.. O öyle inaniyorsa tercih onundur.. Oraya kadar karismam ama o insanlari Tayyip'in hep yaptigi gibi "ötekilestirirseniz" ve onlara zülüm ederseniz iste o zaman benim insaniyet namina dogal olarak tepkimle karsilasirsiniz... Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (25.07.2014 um 20:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
rüzgar nereden esiyorsa sen oraya yöneliyorsun. ps. dün gülene fetto$ deyip küfür edenler ile ortaklik yapip birbirlerini pohpohlayan cemaatcilerde gözümde omurgasizdir. |
|
|||
|
|||
O senin tercihin, anlam veremesemde saygi göstermek zorundayim. Tipki bir esege ne kadar et verirsen ver, onun tabiati geregi otu tercih etmesine saygi gösterdigim gibi...
Zitat:
|