| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
icimizdeki hainlerde dedirtiyor. bak icimizdeki serefsizler "türk olmak ayricaliktir" diyor. eee bunlar söylenirken göz yumarsan ileride "kürt olmak ayricaliktir" diyende cikar. bilmem anlatabildim mi? |
|
||||
|
||||
Zitat:
"türk olmak ayricaliktir" diyen serefsizdir. anlamiyorsan anlayana kadar tekrarlarim. sen bunlarida yalayacaksin, haberin olsun |
|
||||
|
||||
Zitat:
biz kardeslikten yanayiz. türkün kürde kürdün türke üstünlügü ve ayricaligi yoktur deriz. ama bir irkin üstünlügü var diyen serefsizliklere yol vermeyiz. bu yilanlarin kafasini ezmeyi iyi biliriz. |
|
||||
|
||||
Zitat:
türkiyede cografi,kültür,tarih,doga, asya ve avrupayi birlestiren, kiyaslanmayacak bir pozisyondayiz. müslüman ve laik bir ülke, kültür zenginligimiz vs tekrarlamak istemeden bizi bir baska, özel yapmiyormu? ama baslarsak türkiyede yasayan herkes türk degil diye, ortada birsey kalmiyor, cünki türkiye avrupayi ve asyayi birlestiren bir köprü oldugundan cesitli insan gruplarinin yasamasi dogal. |
|
||||
|
||||
Zitat:
bunlari karistirmayalim. |
|
||||
|
||||
daha iyi anlasilmam icin:
"senin kürt kökenli oldugunu tahmin ediyorum. ama olsun onlarda insan. her millet ayridir, ama türk olmak ayricaliktir." diyen sahislar serefsizdir. |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
hepimizin gecmisini biraz olsun arastirirsak bir karisim vardir.cografi pozisyonumuzdan dolayi buda kacinilmaz.o yüzden bu kürtlüge neden bu kadar odaklaniyorsunuz hic anlamiyorum.önemli olan bu topraklarda yasamamiz vede buda inanilmaz bir sans.
|
|
||||
|
||||
|