| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
:)
allah razi olsun senden
|
|
||||
|
||||
daha ne diyeyim ki dua etmekten baska )) allahim benim hakkimda ne düsünüyorsaniz size bin katini versin ) az ama olsun günler ilerdikce oda fazlasacak P
|
|
||||
|
||||
iste bende onu demeye calisiyorum
biz diyormuyuz size kapanin diye ) bari bizleri rahat birakin biz bitli ve kel halimizle cok memunuz ))) kimseye zararimiz olmaz ))
|
|
||||
|
||||
fazit
ben sunu anladim bu kac gün icinde konusmlardan ve tartismalardan. biz kapalaliler bir sinemaya gittigimiz zaman digerleri bizleri bir öcü görüp sadece yüzümüze gülüp icinden baska seyler düsünüyorlar!!! buda iki yüzlülük!! eger yüreginiz varsa cikin karsimiza ve yüzümüze söyleyin sizler gericisiniz diye, niye söylemiyorsunuz, cünkü buna yürek ister ondan! cünkü sizleri ilgendirmiyor aslinda biz taksakta takmasakta, sizin sözünüz bu, ama biryandan da kendinizi yirtiyorsunuz basörtü yüzünden!!
Bizleri artik rahat birakin! Eger bir sorun varsa gelsin o kisi benim yüzüme desin,desin ki, senin yüzünden biz türkiye avrupaya giremiyoruz, sizin yüzünüzden bizler su su duruma düsüyoruz, sizin yüzünüden ben bu kez tekil olarak konusuyorum benimle dalga geciyorlar veya baska birsey, pc arkasindan her civciv ama kimseyi kesmez onu söylemeye ve kimseyi de ilgilendirmez!!!!!!!! Yinede sizleri cok seviyorum niye mi )) sirf uyuzluk olsun diye )))) |
|
||||
|
||||
hääää komm ma klar
sana kapan veya kapanma diyen yok....schön das du schöne haare hast zufällig ich auch ne alaka .....saclari güzel olupda olmamasinin alakasi yok anlamisko...
kuran da sart yani farz!!!!! bu bir...bende basimi kapatmiyorum günahi bana herkesin günahi herkese...... benim anlamadigim kurani okumayan gelipte yok aman basörtü degil herkes bildigi gibi kapanmasi lazim diye bisi yok müslümansan yaparsin yapmasin ahirette cezasini cekersin.... |
|
||||
|
||||
o.T.
ich mische mich in keine angelegenheit ein...jeder soll das machen was er für richtig hält ..kuranda farzlarimiz cok
ben mesela basimi örtmem günahi bana......namaz da farz ama namazimi kilarim ..... benim sinir oldugum konu..herkes yok basini örtecegin kuarna yazmiyorda suda buda sacma basörtü sart..... simdi birisi kalkipta bes vakit namaz farz ama Allahin(c.c.) buyurdugu zamanda degilde herkes istedigi gibi kilsin hesabina geliyor su basörtü konusu.... |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
hayret yaaaaaaaa
was für ein sex objekt hab ich sowas je erwähnt.....siz delimisin oder tut ihr nur so.....
worüber ich mich aufrege ist....... jeder sagt hier ach man msusdas nicht so machen man sollte das so tun wie man mag falan filan aber so ist das nicht.....eine frau muss sich bedecken da kann jeder sagen was er will...ich trage kein kopftuch gehe auch an den strand mir sieht man es gar nicht an dasss ich religiös bin........ darauf kommt es auch gar nicht an bunalrin günahini ben kendim cekecegim..ama bi kadinin örtülmesi Allah tarafindan buyurulmustur das kann man nicht abstreiteN!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
hayret yaaaaaaaa
was für ein sex objekt hab ich sowas je erwähnt.....siz delimisin oder tut ihr nur so.....
worüber ich mich aufrege ist....... jeder sagt hier ach man msusdas nicht so machen man sollte das so tun wie man mag falan filan aber so ist das nicht.....eine frau muss sich bedecken da kann jeder sagen was er will...ich trage kein kopftuch gehe auch an den strand mir sieht man es gar nicht an dasss ich religiös bin........ darauf kommt es auch gar nicht an bunalrin günahini ben kendim cekecegim..ama bi kadinin örtülmesi Allah tarafindan buyurulmustur das kann man nicht abstreiteN!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
hmmm
da hast du wahrescheinlich pech andere mädels ohen kopftuch werden auch als rein angesehen aber nerddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
kopftuvh hin und her wie ein mensch ist hat nix mit dem kopftuch zu tun oder????????????? |