| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
o.T.
airden gardas zaten Futbol federasyon ve hakem kurulu besiktasi durdurmak icin elinden geleni yapiyorlar.carew oynasaydi cimbom macinda sonuc baska olurdu ama yine bomba bize patladi.
artik futbol bakmaktan bile SIKILDIK. |
|
|||
|
|||
Öyle büyügün ben taaa..... :)) o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
Dev derbi Kartal"ýn..
Ezeli rakip, ebedi dost Beþiktaþ ile Fenerbahçe"nin potadaki derbisinde gülen taraf siyah beyazlýlar oldu.. Kara Kartal, etkili silahlarý Varda ve El Amin"in yýldýzlaþtýðý maçý 74-63 kazanarak rövanþýný aldý ve play-off"taki olasý bir eþleþmede durumu 1-1"e getirdi
|
|
||||
|
||||
süper oyun
gercekten takim müthis oynadi fener karsisinda, her alanda daha üstündük ve hakli bir galibiyet aldik. Akatlar tiklim tiklim doluydu ve taraftarimizda yine süperdi.
Feneröe daha avrupa ligindede karsilasacagiz, dünkü gibi oynarsak geceriz turu allahin izniyle |
|
||||
|
||||
schaut mal
was ich letzt gelesen habe: ERKEK ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ.... also d.h. alle Männer, die BJK -Fans sind dürfen nochmal mit stolz ihre Häupte erheben... ) Und die Frauen?? Die auch.. weil wir lassen uns eh nicht von bunten Farben blenden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
CONGRATULATIONS!!!
iste bu bize yakisir!!!
|
|
||||
|
||||
macin sonucu
Besiktas-Genclerbirligi 0-0
|
|
||||
|
||||
o.T.
burda haklisin isinsu ben hayata renkli takim tutmam siyah beyaz bambaska
|
|
||||
|
||||
Tebrix
... euer El Amin, war wirklich sehr gut!
Ich habe selten so einen quirrligen Spieler gesehen! Besiktas hat verdient gewonnen. |
|
||||
|
||||
B.Ankaraspor-Besiktas
BJK Taraftarlar bugün Saat 15:00´de B.Ankaraspor´la deplasman macimiz var.
Mac Naklen LIG TV´de bu macla ilgili neler düsünüyorsunuz?? Benim fikrim ancak galibiyetle taraftarimiz cok sevinir yoksa 4.sira bile tehlikeye girer. |