| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Şahsenem Yüreğim Meskendir Aşka
Bana gülen o resmin hala koynumda Hayalin aklımda Yüreğim meskendir aşka beni sar Gel bana zalim yar Gültanem, birtanem Hançer getir vur sinem Senin için can verem Sevdalım, muradım Hançer getir vur kalbim ömür yetim can yetim Of of of.. Yüreğime gam doldu sana hasretten Derdinle yandım ben Dilime yar oldu bütün dualar Gözlerim kan ağlar |
|
|||
|
|||
Seçil - (geliyorum yanina yoluna ya Rab) Uhde -
Geliyorum yanina yoluna ya Rab, varamadim huzura cektim azap, neyledi ask beni bir gör ya Rab... Ne güzeldi ya, bu internet nesili böyle güzel sözler ve müzikler yapamiyor malesef..Ah ah ah.. Geliyorum yanina yoluna ya Rab... geliyorum yanına yoluna ya Rab Varamadım huzura çektiğim azap Neyledi aşk beni bir gör ya Rab Yaşamadım dünya yı sanki ızdırap Uhde uhde uhde uhde Ah doğrun seller olur fikrime Sana ben coşarım delice Ah hasretin sarar yüreğimi yine Sana ben koşarım delice Hiç bitmeyen yangınsın gönlümde İçimde közün senindir Hep görünsem de başka biçimde Bedenim özüm senindir Geliyorum yanına yoluna ya Rab Varamadım huzura çektiğim azap Neyledi aşk beni bir gör yarab Yaşamadım dünyayı sanki ızdırap Uhde uhde uhde |
|
||||
|
||||
https://www.youtube.com/watch?v=qVOOkl6JSRs
Alistim ben sana heryerde sen varsin gözüm görmez oldu yoklugun cok aci bitmiyor geceler saatler gecmiyor zaman durdu sanki sen gidince ne kadarda zormus askin gidisi umutsuz beklerken caresiz kalbim tek sucum sevmekti ayrilik bedeli agla agla dönemez geri Olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor sensiz yerin dolmuyor bi gelsen bi görsen kalbim agliyor sensiz yerin dolmuyorrr :* |
|
||||
|
||||
KalaN
KALAN
Bir şey kaldı gecelerden birinde Senden. Öncesinde bilinmemiş birşey, Silinmez bir ses gibi giden.. Kelimelerden büyük, kelimelerin içinde, Bir şey kaldı senden Yaşamalar'ın arasında kaçamaklı. Veriliş rengi başka, alınış rengi başka.. Söylemeye vakit kalmadan Dudakların altına bırakılmış bir şey. Karanlıkların tam ortasında bir kırmızı nokta.. Gözlerce pırıl pırıl, ellerce saklı. Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz.. Seninle dolu, seninle sensiz bir şey.. Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı. |
|
|||
|
|||
Muzaffer Uludağ - Ne sevdiğin belli ne sevmediğin
Ey sevdiğim sana şikayetim var Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Ben de bir insanım bir de canım var Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Zalımsın oy oy hayınsın oy oy ne deyim oy oy Eski günler hayalimden gitmiyor Dün dediğin bugünkünü tutmuyor Yiğidim ya sana gücüm yetmiyor Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Zalımsın oy oy hayınsın oy oy ne deyim oy oy Akarsu'yum böyle miydi ahtımız Onun için viran oldu tahtımız Umudum yok gülmez artık bahtımız Ne sevdiğin belli ne sevmediğin Zalımsın oy oy hayınsın oy oy ne deyim oy oy |