| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
typisch..
männer reagieren fast alle gleich auf tarkan... hm, woran das wohl liegen kann??? ;-)
|
|
|||
|
|||
nicht schlecht, aber nicht
so meine (Musik-)Richtung
Greetz ebrucuk |
|
|||
|
|||
Bald Eurovision ISTANBUUUL....
yeaaaah ehehehh ich freue mich schon totaL auf Athenaaaaaaaaaaaa =)
|
|
||||
|
||||
wer geht auf tarkan konzert? o.T.
ohne Text
|
|
||||
|
||||
ah da mach mal ne ausnahme...:0))
mucuxss
|
|
|||
|
|||
genau wie yeah yeah..
wat auf 1 (mtv)war oder noch imma ist...
oda ist alles "supi" nur weil es in den chartz is?!?!... |
|
|||
|
|||
ANADOLU ROCK GECESINE 10 GÜN KALDI
7 Mayis 2004 cuma günü Münih"te Feuerwache"de Cem Karaca"nin en sevilen parcalarinin calinacagi konsere basta anadolu rock müzigini sevenler olmak üzere herkes davetli. Parcalar 5 kisilik bir grup tarafindan calinip söylenecek. Grup hakkinda bilgi almak icin asagiki sayfaya bakabilirsiniz:
www.kare-as.com/CK.htm Konserde Cem Karaca"nin Namus Belasi, Resimdeki Gözyaslari, Dadaloglu, Beyaz Atli, Ceviz Agaci, Tamirci Ciragi, Islak Islak gibi en sevilen sarkilari live calinacak. Parcalar Cem Karaca"nin kendine has anadolu rock cizgisine yakin bir tarzda calinacak: yani yerine göre sert ama duygulu, yerine göre sakin ama icin icin kaynayan, yerine göre coskulu, yerine göre isyankar olacak. Ayrica Cem Karaca"nin yakin arkadaslarindan biri kendisi hakkinda anlatimlar yapacak. O gecede görüsmek üzere. M. |
|
|||
|
|||
asli-su gibi
habe schon lange nicht so ein klasse lied gehört
echt genial ein muss für alle rockliebhaber |
|
||||
|
||||
Canakkale DESTANI
Canakkale icinde aynali carsi,
Ana ben gidiyom düsmana karsi ooof,gencligim eyvah Ana ben gidiyom düsmana karsi ooof,gencligim eyvah Canakkale icinde bir uzun selvi Kimimiz nisanli,kimimiz evli ooof,gencligim eyvah Kimimiz nisanli,kimimiz evli ooof,gencligim eyvah Canakkale icinde vurdular beni Canakkale icinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni ooof,gencligim eyvah Ölmeden mezara koydular beni ooof,gencligim eyvah |
|
||||
|
||||
Zaman / KIRAC
Zaman akip gidiyor dur demek olmaz
Sarilip da geçmise avunmak olmaz Ne sen kalirsin ne de ben bu dünyada Umudun kaybedip pes etmek olmaz Bir kez olsun çevir yüzün bak su topraga Her gün bir çiçek açiyor diyor merhaba Bütün geceler mecbur varir sabaha Umudun kaybedip pes etmek olmaz Gönül isterdi ki hep iyi olsun çok iyi olsun Bütün acilar bitip her an hos olsun Ama ne yaparsin insanoglusun Aci olmayinca tatli da olmaz ... . . . . . |