| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Tayyip çalıyor ama iş yapıyor diyenlerle, kızım fuhuş yapıyor ama para getiriyor diyenler arasında hiçbir fark yoktur.
|
|
||||
|
||||
günlerden beri Top tag auf Twitter >>
#VerOyunuEkmeleErdoğanıTekmele |
|
|||
|
|||
Söz oyununu simdi gördüm
Ver oyunu Ekmel'e Erdogan'i tekmele |
|
|||
|
|||
"Arabın Arap olmayana üstünlüğü yoktur" diyor Peygamber; rahatsız olmuyoruz. "Türkün Türk olmayana üstünlüğü yoktur" dese, ne ederdik?
Senai demirci |
|
|||
|
|||
Dogrudur derdim! Yurtseverlik, kendini ülkesini sevmek, kültürünü sevip ve yasatmak farkli ve kendini kani itibariyle baskalarindan üstün görmek farkli. Iblis'te ben atestenim adem'de topraktan. O yüzden ben Adem'den üstümün demedi mi?
Bunu Cukurovali Karac'oglan Arablara söylemisti.. Bu anlamda yani. Hikayenin ayrintilarini unuttum ama özü böyle olmasi lazim.. |
|
|||
|
|||
Aziz Nesin
İnsanoğlu naziktir, ağır sözü kaldırmaz. Eşek dersin kızar da, sırtına bin aldırmaz !!
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Simdi bana kizacaksin ama Karacaoglan'i bugün'e kadar hic arastirmadim..o yüzden merak ettim, hangi tarihte yasadi, ve araplara bunu neden söylemis? |
|
|||
|
|||
Sorun degil. Simdi buruya yanlis bir sey yazmak istemiyorum. Malesef o kitabimda burda degil Türkiye'de. Bir vakit hangi amacla neyi söyledigini buruaya eklerim.
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Könnte mal bitte einer von euch die Welt retten!
Puma |