| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Feryadim erdi göklere
Cikmali oldum daglara Eristigim bu caglara Senden midir benden midir?... |
|
|||
|
|||
Amma senden ayri gezen
Yürek degil beden oldu..... |
|
|||
|
|||
Can desen cana bedel
A$k desen daha güzel Tanri'dan bize özel Bir sey var aramizda... |
|
|||
|
|||
Zitat:
BİRİSİ Bir şey var aramızda Senin bakışından belli Benim yanan yüzümden Dalıveriyoruz arada bir İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki Gülüşerek başlıyoruz söze Bir şey var aramızda Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek Fakat ne kadar saklasak nafile Bir şey var aramızda Senin gözlerinde ışıldıyor Benim dilimin ucunda |
|
|||
|
|||
Zitat:
Senin ekledigin siir de cok sirin Refik Fersan'nin bu misralarina ne dersin? Rüzgâr uyumuş ay dalıyor her taraf ıssız Ölgün bakıyor varsa uzak bir iki yıldız Bak çıt bile yok korkma benim bahçede yalnız Ey gözlerinin rengi kadar kalbi güzel kız |
|
|||
|
|||
@Yetismeister
Muzaffer İlkar'nin bu misralari da insani inceden inceye sizlatiyor. Hele dörtlügün en son misrasi bir zamanlar yanliskla zihnimde söyle kalmisti... Gözlerin gözlerime baska aleme kaldi diye... Öylede güzel bir anlam ifade ediyor degil mi Yükselen nağmenle bak solan güller renk aldı Gözlerinde gözlerim başka âleme daldı Sorma bana hiçbir şey söylenmedik ne kaldı? Elindeki mızrâbın tutunduğum tek daldı Gözlerinde gözlerim başka âleme daldı |
|
|||
|
|||
Seninle cehennem ödüldür bana
Sensiz cennet bile sürgün sayilir... Muazzez Abaci - Vurgun Geändert von hayatin_icinden (03.06.2010 um 23:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
geeeeeht.
Sana ait ne varsa yakip yiksaydim keske anilarin kelepcesini söküp atsaydim keske ne care gücüm yetmiyor |
|
||||
|
||||
kimseyi sevmiyorum lan,,
kimseyede sarki,söz yok! sadece kendimi seviyorum! en güzel duyguda bu! kimseyi sevmeyin,,,,kendinizi sevin,mutlu olun |
|
|||
|
|||
Ben sirf sarkilari seviyorum. Asik oldugum icin yazmiyorum yani.
Gögsüm daraliyor, yüregim kaniyor olmasaydi sonumuz böyle. |