| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Hangi sarki Berkant'in "Samanyolu" sarkisi mi?
|
|
|||
|
|||
Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım (Erol Evgin)
Erol Evgin'i fazla begenmem, ama her seyde de oldugu gibi istisnalar kaydeyi bozmaz. Bi bu sarkisini seviyorum. Sözde güzel, beste de... Bir yumak sarar gibi geçtim acılardan Bir kilit yüreğimde bir demir kapı Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerdeyim Belki de aşk dediğin böyle olmalı Bir yumak sarar gibi geçtim acılardan Bir kilit yüreğimde bir demir kapı Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerlerdeyim Belki de aşk dediğin erişilmez olmalı Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların Sensizlik bir ok gibi canıma saplanmalı Coşmalı yanardağlar,kasırgalar kopmalı Aşkın bir zehir gibi kanımda dolaşmalı Elbette aşk dediğin böyle olmalı Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en karasını sevdaların |
|
|||
|
|||
Evet o sarki. Sieht wohl ganz so aus.
|
|
|||
|
|||
Bence Berkant'in bu sarkisi mükemmel ötesi bir sark idi. Kendisi öldü ama bu parca daima yasayacak. Wie ist es dazu gekommen, dass du dem überdrüssig geworden bist?
|
|
|||
|
|||
Zeki Müren (Gel gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun)
Zeki Müren - Ne Olursun Şarkı Gel gönlümü yerden yere Vurma güzel ne olursun Gül dururken dikenleri Derme güzel ne olursun Git diyemem kal diyemem Sen goncasın gül diyemem Çok severim söyleyemem Sorma güzel ne olursun Sevgin nefes sevgin candır Sevgin bana heyecandır Kalbim ince bir fidandır Kırma güzel ne olursun |
|
|||
|
|||
Zitat:
Kara toprakla dolsun Kan tükürsün adini (candan) bensiz anan dudaklar Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun.. Süper bir sarki... |
|
|||
|
|||
Kìrac - Aman Aysam
Ne güzel sözler, ne güzel müzik.. Delikanli'da ki su yürege bakarmisin hele, ayni anda sevdigi icin yanip tutusuyor ve diger yandan da herseyi göze aliyor aski icin.. Daglar basi duman olsa, seni burda komam Aysam... Giyinmiş kuşanmış yayladan gelir Bize bu ayrılık Mevla'dan gelir Aman ayşam yaman Ayşam Dağlar başı duman Ayşam Dağlar başı duman olsa Seni burada komam Ayşam Aşağıdan gelir Türkmen koyunu Selviye benzettim yarin boyunu Aman ayşam yaman Ayşam Dağlar başı duman olsa Seni burada komam Ayşam |
|
||||
|
||||
2011 genel secim sonuclari
|
|
||||
|
||||
lass mich raten: der gelbe teil kommt nicht in die eu
|