| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Yaw sen kendi eski sexforumuna git sene!
baska forumlari hep birbirine kattin hääää!?:-)
|
|
||||
|
||||
muhabbetlere bak,ülen conda bunlari
sildirmesin de ne yapsin!
coluk cocuk parkina cevirdiniz burayi kischkisch abiniz bile bu kadar bos konusmuyor yani! |
|
||||
|
||||
Her gün burda dini alim olarak millete
din nasihat dersleri veriyorsun enis!
iftira atmanin dinen en büyük günahlardan biri oldugunu bilmen lazim! benim sunu sil diye kimseye bir sey dedigim yok,bu konuda ne bir sey yazdim ne bir sey dedim.. kaldi ki benim de oldukca objektiv oldugu halde silinen bir sürü makalem var ama senin gibi dirdir yapmiyorum.. avukatligini yaptigin antepliye gelince,sahsi saldiri ve hakaret ve tehditde bulunup duruyor..benim yazdiklarimin icerigi hosuna gitmeyince tahrik olup bana küfrediyor..o da icerik olarak beni tahrik etsin! neden küfür ve hakaret yoluna basvuruyor ki?o da benim gibi sert konussun ama benim gibi genel konussun,direk persona konusmasin..daha tartisma adabini bilmek lazim.. schwul olduk,pkk ve ermeni teröristi olduk,küfürün alasini da yedik,IP noyu kesfedip virus yolanmakla tehdit edildik! eee kimmmis haksizliga ugruyan?? |
|
||||
|
||||
Keine Angst Frenki,
zuerst nicht nur Enis sondern Beiträge von vielen Usern wurde gelöscht, u.A meine auch..
zweitens, wenn Vaybee eine Linie hätte,würde das nicht so weit von deiner Einstellung abweichen.. Deine Ideen sind sowohl in der Türkei als auch in Deutschland unter Türken ganz dominant.. du brauchst nicht zu fürchten..vatan millet elden gitmez korkma senin gibileri coookk :-) |
|
|||
|
|||
Ahaaaa bu ne is.. Bayrak yakana
ilkel diyebiulen Halil simdi nasil olurda benim medeniyet cercevesinde sordugum soruya cevap üretemez....
Vatan hainlerine destek üretebilen Halil simdi sohbetten kaciyor..... Olmaz ya tabi.... bu soruya dünya Alem bir araya gelse tek bir cevap üretemez.... sizlerinkisi sadece yüz karasindan ibaret.... Bir tane bilemi diyemiyorsun ?????? Nich eine EINZIGE... zavalli Halil... desene yillarini bosa düsmanlikla gecrismissin |
|
|||
|
|||
:-) Hacim ESSELAMUALEYKUM VE RAHMETULLAH
ohne Text
|
|
|||
|
|||
Allah var bana öyle geliyor o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
Tesekkür ederim desteginden dolayi
Bence sordugum sorulara karsi cevap üretilemedigi icin uygulanan kacamak bir metod......
Buda ne tartisma nede baska bir cerceveye sigiyor |
|
|||
|
|||
Süper Beitrag
Krala Kralin hakkini verelim
|
|
|||
|
|||
Ein letztes mal sayin Hoca Hazretleri
HÖR AUF HIER EIN SCHEISS ZU SCHREIBEN.....
|