| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
hani benim yorumlari bloklamistin ve okumuyordun. sözün kendin gibi 3 kurus etmiyor. seni ve senin gibileri burada oyuncak niyetine tutuyorum. seninle bol bol oynayacagim sonra isin bitince atilacaksin. |
|
|||
|
|||
Bu sefer
Bu sefer Man_bey e, guelkurusu na olan tavrindan dolayi kizdim,kiz burda yirtiniyor kendini anlatmaya calisiyor,adam hic orali olmuyor,bir insanin duygulariyla,onuruyla oyanamak dogru degil....Varsa öyle birsey,siddetle kiniyorum!Kiz kendine burda ne güzel yaziyordu,zararsizdi,senin yüzünden silip gitti kendini sanirim?Üzüldüm ben bu duruma simdi
|
|
||||
|
||||
Zitat:
ama dikkat et tansiyonun fazla cikmasin. seninle isim bitince sende gülkurusu gibi olacaksin |
|
||||
|
||||
Gercek $uki...
|
|
||||
|
||||
Zamanla anliyor insan;Sevdiklerinle gecen her gün bayrami$, Küsken barýþmak, ayrýyken kavuþmak, suskunken konuþmak..
|
|
|||
|
|||
Hic
Herkes kendine yakisani yapar,burasi tamam!Peki yaptiklariniz size yakisiyor diye karsinizdakiler bunu hak mi ediyor?Yoksa karsinizdakilere,istediginiz gibi davranma hakkini,siz mi kendinizde görüyorsunuz?Siz birilerine birseyleri reva görürken,hic düsündünüz mü siz kimsiniz,veya nesiniz?Nesiniz biliyormusunuz?Benim gönlümde hic´e saydim sizi,bende size yakisani size reva görüyorum....Sizler hic bile etmezsiniz,bunada sükredin.....Cenk
|
|
|||
|
|||
artik unuttabilirsin.. cünkü ben unuttum bile.
|
|
|||
|
|||
guelkurusu
Kendini silen biri nasil yaziyor anlamiyorum?Elinizde ki imkanlari böyle basit sekilde kullanmayin!Cok ahlaki bir davranis degil bu!Esefle kiniyorum sizi!
Yazik oldu kiza....Bu konuyu anlamayanlar benim ASK YASAMIN TA KENDISIR adli yazima baksin da,dogru davranmayi ögrensin!Bana birsey demeyin,benim giris niyetim farkli....... |
|
||||
|
||||
sen zaten yoksun benim icin, sadece cirkin hareketlerini, yalanlarini ve iftiralarini unutmuyorum
|
|
|||
|
|||
sen zaten benim icin hic bir zaman yoktun, malum bunu anliyamiyorsun bir türlü.
|