| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
Sen kör müsün peki? |
|
||||
|
||||
Zitat:
Bir kisinin sirf kadin olmasi, akli basinda, terbiyeli oldugu anlamina gelmiyor. Nerede suclu, pislik, vatan haini, din dusmani var, onlarin hareketlerini dogru gormek kadinliga da insanliga da yakismaz. |
|
|||
|
|||
Zitat:
BU SÖZLERIN HEPSINI AYNEN SENIN YAZDIGIN GIBI VE HIC DEGISTIRMEDEN BEN SANA SENIN BIR ÖRNEK TÜRK ERKEKGI OLDUGUN ICIN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BERLINDEN => ISTANBULA CARGO ILE ACELE OLARAK HAVALE EDIYORUM ! GÖZÜN BUNLARI GÖRDÜGÜNDEN SONRA BELKI SENIN O KÜCÜK ZAVALLI TROLL VARLIGINLA VE FINDIK BEYNINLE BENI ANLARSIN DIYE BEKLIYORUM ! HADE KESSSSSS LAF ATMAYI ORDAN SENI SÖZDE "TÜRK ERKEGI" SEN KENDINI AYNADA BILE HIC GÖREMEDIGIN ORTADA CÜNKÜ ZATEN BIR YOKSUN, BIR HICSIN VE BASTAN SONA BIR FAKESIN. Not: Bunlarin hepsini sen tek tek ispatladin zaten. |
|
|||
|
|||
kim burda issiz, gücsüz ve dangalak dangalak Istanbul köselerinde sürünüyor belli. Aynen burdada ben sana senin o güzel sözlirini acil olarak geri gönderiyorum. Ne bi eksik ne bi fazla. Geändert von huhusanane (04.10.2014 um 16:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Zitat:
Istanbul koseleri mi? O kucumsedigin Istanbul dunyanin en fazla ziyaret edilen 7. sehri Almanya'nin 'ghetto' koseleri olmasin sakin. |
|
|||
|
|||
Kadinlara siddet uyguluyorsun bosphorus, farkinda misin? Siddet sadece fiziksel siddet degil. Psikolojik siddette de var. Bence su an gül kurusunun ve huhusanane ruhuna darp ediyorsun..
Bu maganda kültürürü kadar gereksiz, geri kafali bir durum yok. Degis bosphorus, degis. Degiste geri de kalma! Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Boyle konusup kendini gulunc konuma dusurecegine once oku mesajlari. Man_bey'in benimle paralel fikirde olmasina cildirdin resmen. |
|
|||
|
|||
Ben seni olgun bir insan saniyordum. Yanilmissim. Sen burda vakit öldürecegine kendini biraz daha gelistir ve olgunlasmaya calis. Hadi tekrardan bayramin mübarek olsun bosphorus!
Geändert von ask_sehidi (05.10.2014 um 12:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
Haa bak iste bu hosuma gitti.
Güzelce yazismak varken ne bu gereksiz didismeler.... Ben kisa kesiyorum, konuyu kapatiyorum kendimce. Sende uzatmasan iyi olur! |
|
||||
|
||||
Zitat:
Ben seni olgun biri sanmiyordum, yanilmadim. Yanlisin pesinden gidecegine enerjini ve zamanini varsa ailene yakin cevrene ayir. Bayramin mubarek olsun. |