| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
wo ist die seite mit der umfrage?
die umfrage seite ist weg, wo ist die?
|
|
||||
|
||||
abla kackez dicem türkce yaz gavurca anlamim
|
|
||||
|
||||
engin ya, su agent icin yapilan anket sayfasi yok olmus, onu nerde diyordum, sen gördünmü? )
|
|
||||
|
||||
kapatmislar..ama allah yukarda.. anketimiz vaktinden önce kapatildigi icin sonlandiramadik.. Kapatilma noktasinda ki anket sonuclarini aktariyorum : a) yavsagin biri = 41 oy = 59% b) iyilik melegi = 29 oy.. = 41% Mehmet'cigim, yavsakligin VAYBEE kullanicilarinin tasdigiyle belgelenmis oldu..haydi hayirli atmalar |
|
||||
|
||||
Kapattým abla
mysta abiye bende iyilik melegi dedim enson oy benim oyum hahahhaha |
|
|||
|
|||
Hepinizin anasini aglatacam!
|
|
||||
|
||||
Bir Forumda keyfî sayfa yahut konu silmek kadar acemice bir davranis yoktur sanirim.
Hani konu chate girmek ya da girmemek de degil zaten, konu prensip konusu. Ben kullanici (user) isem, kullandigim mamülü (vaybee yi) ve ona ait herseyi övdügüm kadar elestirmeye hakkim olmali, yoksa benim kullanici (user) olarak bir anlamim olmaz. Ve trajik-komik olan, vaybee sorumlularinin böyle özgüveni yitik bir karaktere agentlik yetkisi vermeleri ve tüm userleri bu kisinin cahilce kaprislerine maruz birakmalari. Sonucta biz userler buraya vaybee yi sevdigimiz icin yillardir geliyoruz, herhangi bir cikarimiz olmadan. Mysta denilen kisinin elinde agent yetkileri olmasa, chat odalarinda ve Forumda yaptigi hakaretleri ve asagilamalari yapamiyacak kadar aciz olduguna, her iddia varim. Saygilar. |
|
||||
|
||||
Daha yazdigimi eklemeden adam tasdiklemis dediklerimi, normal mi bu yahu : ))))
|
|
|||
|
|||
sen ve arkadaslarinmi normalsiniz? piskopatsiniz benim gözümdede
|
|
||||
|
||||
sende prof dr terapist, 3 dk.da teshis koydun abi *gg